maandag 27 november 2023

Zelfzorg

De helft van de Nederlanders zal kanker krijgen en in Nederland hebben15% meer mensen kanker dan in de rest van Europa. Ik las dit bij nos.nl. Er worden een aantal redenen van de grote hoeveelheid mensen die kanker krijgt genoemd. Ik kan er nog eenvoudig andere redenen bij bedenken die een rol spelen. Waarom staan die er niet bij? Het gaat hier alleen over persoonlijke oorzaken, roken, eten, familiair en dan kan je ook nog stress noemen en meer geestelijke oorzaken. Er staat niets over de invloed van buitenaf; de luchtverontreiniging, bepaalde werkplekken (dit is beter dan vroeger, er is meer aandacht voor maar er zijn nog allerlei soorten werk waarbij je ongezonde stoffen inademt. Henk heeft het ook meegemaakt), pesticiden, toevoegingen (wel minder), chemische stoffen in producten, de prikken, vooral die. Ik lees vaak over turbokankers, maar het zal denk ik sowieso een steeds grotere rol spelen door de aantasting van het immuunsysteem. En maar doorgaan ...
Zorg goed voor uw immuunsysteem! Het is zo fijn om goed voor jezelf te zorgen. Niet op een strenge manier, maar liefdevol juist, met ook dingen die niet alleen gezond zijn want anders wordt het gespannen en genieten van iets zorgt juist voor ontspanning, wat juist ook bijdraagt!
Als wat goed is maar binnenkomt, zoals vitamine C.

Bru-nO

In deze lunch zit zo ongeveer alles wat bijdraagt aan uw gezondheid.
Propvol waardevolle voedingsstoffen. 
silviarita
Paprika, druiven, appel, tomaat, komkommer, ei, tuinkers, bieslook, rucola,volkoren brood (kan tarwe, maar ook rogge of spelt zijn).
---
Er zijn veel plekken waar je protesten (die overal op de wereld zouden moeten zijn!) verwacht, als het om oversterfte gaat, maar niet zo snel in Maleisië. Toch gebeurt het daar.

Citaat:
"Bekijk deze krachtige toespraak in de Nationale Moskee van Maleisië (11 november 2023)

Mondiaal ontwaken!

Bijna 250.000 zijn gestorven, maar sterfgevallen worden ontkend.

(Ter vergelijking: volgens de WHO zijn er 37.000 overleden aan COVID)

De Lerarenvereniging vertelt dat er al drie jaar elke dag drie tot vier leraren sterven. Dit betekent duizenden gestorvenen". https://x.com/_aussie17/status/1728649176916111539?s

En dit, want Goddank, steeds meer openheid in steeds meer landen, bijvoorbeeld in Slowakije.
De net gekozen premier Robert Fico is leider van de linkse partij SMER - Sociálna Demokracia.
Tijdens een toespraak op 19 november 2023 zegt hij: "De ene na de andere studie bevestigt de schandalige gevolgen van massale vaccinatie met niet-geteste experimentele vaccins". 

Hij zal ook de uitbreiding van het gezag van de Wereldgezondheidsorganisatie afwijzen!
Ik ben blij, ontroerd zelfs. Wat zaten we hier op te wachten. Bij het bericht hiervoor staat mondiaal ontwaken. Jaaaaaaa, de ogen gaan langzaam open, bij in ieder geval een steeds groter deel van de bevolking.
https://x.com/_aussie17/status/1728948440359645273?s=20