donderdag 21 december 2023

Storm

Hoe was uw nacht? Het regent aan een stuk en Pia begint aan te zwellen. Pia is een storm. Op de waddeneilanden kan het 100 km per uur zijn. Morgen zal ze er ook nog zijn.

AlKalenski

Ik liet u al het vooruitzicht van de Zwitserse advocaat horen en sinds ik dat zag, zag ik de een na de ander. Veel mensen waarschuwen. We moeten ernaar luisteren en eigenlijk naar handelen.
Als we dat deden konden alle beangstigende plannen niet doorgaan, dan was er geen draagvlak.

Dr. Astrid Stuckelberger, PD, PhD, is wetenschapper, docent en schrijver aan het Institute of Global Health van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Genève en professor aan de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Zwitserland.
Adviseur en expert op 
het gebied van onderwerpen die verband houden met mondiale gezondheid en vergrijzing. Ze werkt voor overheden, de EU en internationale instanties en andere sectoren. Ze werkt samen met opleidingen en doet onderzoek bij verschillende universiteiten in de wereld, waar ze als hoogleraar werd benoemd.
Ze wordt regelmatig gevraagd om samen te werken met de WHO, de Wereldbank en andere VN-agentschappen over verschillende mondiale kwesties die verband houden met ouder worden en de levensloop (geestelijke gezondheid, sociale gezondheidsdeterminanten, op feiten gebaseerd beleid, IHR, curriculumontwerp (geen idee wat dit betekent), ethiek). 
Deze vrouw heeft ongelofelijk veel gedaan, waaronder meer dan 10 boeken gepubliceerd en170 wetenschappelijke artikelen, beleidsdocumenten, rapporten voor de overheid, de Europese Commissie of de VN en ze wordt regelmatig gevraagd om wetenschap met de media te delen.
Een super intelligente vrouw die hooglijk gewaardeerd werd ...
Als er iemand kennis van binnenuit heeft is zij het wel. Bovenstaande informatie haalde ik van het Congres Centrum in Basel waar in augustus 2016 een Internationaal conferentieweekend was voor familie en kinderen met als thema 'Uitdagingen op het gebied van de geestelijke gezondheid van ouders'
Nu zal er anders over haar gedacht worden want ze is klokkenluider en ook zij waarschuwt voor wat komen gaat: https://x.com/Denachtzuster1/status/1736820899498598501?s=20
"Mensen geven hun leven aan mensen die liegen, ze geloven een overheid die liegt tegen hun. Ze creëren een eeuwige pandemie". Ook dit kom ik regelmatig tegen.
Opvallend, dat zowel die advocaat als deze vrouw, allebei uit Zwitserland komen, dichtbij het vuur. Sommige mensen, en ik weet, ze zouden anders niet met zichzelf kunnen leven, zijn zo dapper. 

Maar dit is professor Pierre Capel, een van de allereerste die zei dat het allemaal niet klopte.
Hij zegt:
"Van "Wir haben es nicht gewußt" naar 
"Wir wollen es nicht wissen"
U was/bent gewaarschuwd.......😉
---
Ik zag ook dit en het klinkt grof, maar je kan langzamerhand toch alleen maar boos zijn en soms grof doen over wat er gebeurt. Ik schreef laatst ook een dorp dat naar de k.... toen het over Ter Apel ging. Ik wil het liefst altijd beleefd en lief zijn, maar er zijn grenzen en deze zijn al een paar jaar geleden op alle mogelijke manieren overschreden. Hier stond een lachende vrouw onder, met een mega spuit. Er staat geen naam bij, maar het is voor iedereen te downloaden. 
"We moesten allemaal een spuit om oversterfte te voorkomen
Nu is er oversterfte en moeten we onze muil houden."
Er is zoveel tegenstrijdigheid en dit is een duidelijk voorbeeld.
---
Ik eindig hiermee, gekte ten top en ook het topje van de ijsberg, Het gebeurde op alle mogelijke manieren, op heel veel plekken en er is veel vastgelegd.
https://x.com/tomdabassman/status/1736856269950959757?s=20
---
Daar eindig ik helemaal niet mee, ik eindig met Bach. "Componist Johann Sebastian Bach was een diepreligieus mens. Dat bewijzen de honderden aantekeningen in zijn persoonlijke bijbel." Uitgeverij Van Wijnen in Franeker brengt deze Bachbijbel uit. 'We krijgen door zijn bijbel een beeld van zijn geestelijke denkwereld.' Dat hij diep religieus was is bekend, door wat hij allemaal gemaakt heeft, maar dat er nu een driedelige bijbel is, die ons een blik in zijn ziel geeft, die samen 25 kg weegt en 4665 bladzijden heeft en €5500 kost vind ik heel bijzonder nieuws.
Bach ligt begraven in de Thomaskirche in Leipzig. En Lebkuchen en Bach uit Leipzig, wat wil een mens nog meer. En zegt Henk, de Leipzigerschule, 3x Leipzig in een week!
Onder het ontbijt klonk iets van het Weihnachtsoratorium, vanuit de Thomaskirche, waar het uitvoeren van het Weihnachtsoratorium vanzelsprekend een jaarlijkse traditie is. Wat een mooi begin van de dag, in, zoals mijn broer in Frankrijk gisteren schreef, deze idiote tijd.

Hier het begin 'Jauchzet frohlocket', met het Thomanerchor. Heerlijk, om weer eens kinderen te horen en zien zingen. Dat zijn zo van die dingen die ik mis van Utrecht (Kathedrale Koor).
Henk begint altijd enthousiast mee te bonken/tikken. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=MVewzMm1uts