maandag 4 december 2023

Knus

Goedemorgen allemaal, een nieuwe week, met een wit begin. Een vriendin stuurde me een foto met een berichtje, een prachtig sneeuw-uitzicht, voetjes tegen de kachel, hond op schoot, kopje koffie erbij. En zo langzaam de dag beginnen schreef ze. Ik wens u een fijne, winterse maandag!

Dit is ook knus
JillWellington


Er komen nu twee gelijksoortige berichten. Niet mogen zeggen wat gezegd moet worden.
Dr. Aseem Malhotra hield een lezing waarin de covid-mRNA-prikfraude bij de belangrijkste medische instelling van India aan het licht kwam. Een arts die lid is van een WHO-commissie vertelde hem dat zijn leven mogelijk in gevaar is. Dr. Malhotra doet zoveel voor de wereld, wat hij zijn vader heeft beloofd toen hij zijn as verstrooide. Hoe jij dood bent gegaan is mijn kracht om het gevecht aan te gaan. Je kan zoiets verwachten want het valt allemaal onder bedreigend voor wie niet meegaat in het enge narratief. Hij maakt zich geen zorgen zegt hij, we kunnen alleen de waarheid laten spreken. Dit is waarschijnlijk de grootste bedrijfsmisdaad, medische fout en aanval op de democratie die we in ons leven zullen meemaken zegt hij. We moeten doorgaan. Ik heb zoveel respect voor deze aardige, deskundige man. Al zal hij vermoord worden, hij heeft gedaan wat hij moest doen, met hart en ziel.
Een dubbele betekenis omdat hij cardioloog is en daar hoort dan ook weer dit heerlijke fruit bij.


silviarita

Ik schreef gisteren over de klokkenluider die in NZ is gearresteerd en ik heb de data gezien waarvoor hij gearresteerd is. Ik was me er niet van bewust dat er heel veel batches zijn. Ik dacht maar 10 of zo, maar dit gaat ook over nr 72 en andere hoge getallen. Waren er ook zoveel in Nederland? Dat weet ik dus niet. Er is zoveel wat ik niet weet. Een beetje wel en dat is meer dan genoeg om me op mijn manier in te zetten voor meer openheid.

Pexels