woensdag 27 december 2023

Nu wel

Het water staat hoog, heel hoog.Nu wel weer de broodnodige opmerkingen, informatie enz.
Professor Schetters:
https://x.com/wenske39/status/1738515276465901916?s=20
---
Je kreeg een hamburger (op sommige plekken) als je je liet prikken maar je mocht niet over een leeg strand rennen. Hoe onberedeneerbaar, hoe krankzinnig.
https://x.com/goddeketal/status/1738288238324769275?s=20
---
Wereldwijd is het aantal voorzorgs- en noodlandingen in de luchtvaart schrikbarend gestegen. Veel piloten worden onwel. En deze beroepsmensen zijn de best medisch gecontroleerde werknemers die er zijn. Een tijdje geleden las ik en ik schreef er volgens mij over, dat de eisen om piloot te worden verlaagd zijn, omdat er anders niemand meer overblijft. 
---
Een Vlaamse pycholoog die ik al een tijd volg:

"Heksenjacht" 
"Mijn advocate stond deze week terug de tuchtraad van de psychologencommisie te woord nav nieuwe ‘meldingen’ omtrent mijn voortschrijdend ‘misleiden’ op social media. En dit als ‘geschorst psycholoog’ (2 jaar). Alhoewel geen officiële nieuwe klacht ‘maakte’ de commissie er eigenhandig een klacht van. ‘Ongezien’ zei mijn advocate dat een tuchtraad zelf het dossier aandikt. Op haar betoog dat het een ware ‘heksenjacht’ is, werd het wel wat stiller. 

Steeds meer worden er straffen gecumuleerd. Sommige artsen, chirurgen, maar ook advocaten in BE zitten al aan 8-14 jaar schorsing hierdoor. Procederen tot je helemaal bent leeggezogen. Waanzin. Ikzelf heb mijn conclusies getrokken en ga uit deze geïnfecteerde, gedesinformeerde en destructieve matrix van totalitaire eenstemmigheid stappen en mijn werk als hulpverlener op een andere manier verderzetten. Wordt vervolgd…"
---
Het voelde een beetje onnatuurlijk om de afgelopen dagen niet over misstanden te hebben, ik voelde me zelfs een beetje schuldig, maar aan een bepaalde keuze kunnen twee kanten zitten. Nu laat ik het weer stromen.
---
Dr. Cartland:"Als u lid bent van de groep niet-gevaccineerde helden, kunt u in een paar woorden beschrijven hoe uw gezondheid eronder heeft geleden omdat u niet werd geprikt??? Hoe vaak bent u bezweken onder ernstige ziekte?? Hoeveel ziekenhuisopnames?? Plaats hieronder uw ervaring voor eventuele vaxaholics",
Ik heb nog nooit iemand gehoord die spijt heeft van niet geprikt zijn, wel van wel geprikt zijn.
---
Ik las net dat er in Nederland dit jaar 18% meer voedselkaarten door het Rode Kruis zijn uitgedeeld ten opzichte van vorig jaar. Dat mensen in hoge nood geholpen worden is natuurlijk fijn. Hetzelfde geldt voor de voedselbank, maar opnieuw worden mensen afhankelijk gemaakt en hoeven ze niet voor zichzelf te zorgen. Als de lijn duidelijk is zie je hem in alles.
In Amerika bestaan 'foodstamps' al heel lang. Ik las van een moeder die zegt dat ze jaren geleden het besluit heeft genomen dat ze kiest voor ongezond voedsel, dan is er tenminste te eten zegt ze. Zij en haar kinderen zijn door dat eten ziek, niet door iets anders! Niet alleen de gezinnen zijn afhankelijk van deze hulp, de winkeliers ook. Iedereen dus afhankelijk!
Foodlog: "Hele lokale economieën draaien erop. Een voorbeeld is het stadje Woonsocket op Rhode Island waar eenderde van de stad afhankelijk is van de voedselhulp. Het hele levensritme van de stad is afgestemd op het moment waarop deze uitkeringen beschikbaar komen: de eerste van de maand. Winkeliers laten zich extra bevoorraden, discounters bereiden speciale aanbiedingen voor, tijdelijk personeel wordt ingehuurd om de stormloop te verwerken. De eerste van de maand is iedere keer een waar circus".
We hebben het hier over een kwart(!!!!) van de bevolking, 47 miljoen Amerikanen.
Ik zal in het nieuwe jaar meteen beginnen met basisproducten en wat ermee te doen. Die educatie werd een beetje gegeven in Amerika maar er is steeds minder geld voor.
De omgekeerde wereld want er staat ook ergens in het artikel hoeveel er op de gezondheidszorg bespaard wordt als mensen anders met voeding omgaan.
Het gaat niet om spartaans leven, maar om gezond smullen. Daar horen ook lekkere dingen bij, alleen er zijn producten, waar een bepaalde stof is aan toegevoegd, zodat je er verslaafd aan raakt. Zelf maken is dus beter want kant en klaar goed lekkers kan duur zijn.