zaterdag 30 december 2023

Cholesterol

Lieve lezers, goedemorgen.
Ik schreef eerder over de cholesterolmythe en er zijn veel mythes, die heel eenvoudig in stand gehouden worden, omdat iedereen (niet iedereen!) er in meegaat. Ik zag laatst een man die 12 eieren in de week eet en hij zei dat hij maar weinig mensen kent met zo'n mooi cholesterolgehalte als hij heeft. 12 vind ik voor mezelf een beetje veel, maar het gaat om het idee. In eigeel zit lecithine dat het cholesterol neutraliseert. Een arts van mijn moeder had het hier in de 70er jaren al over. Je lichaam heeft cholesterol nodig en vooral je hersenen. 
https://x.com/drstacy2024/status/1739939848876654832?s=20


Ik heb me verdiept in deze verbannen vrouw. Ze is verpleegundige en haar natuurlijke zoektocht begon toen haar kind ziek was en niet geholpen kon worden door een reguliere medische behandeling. Kruiden o.a. hielpen wel. Het zijn niet alleen kruiden, maar al die dingen waar ik altijd over schrijf, frisse lucht, beweging, zon, ontspanning enz. Alles is aan God verbonden en ze doet alles heel bewust vanuit God. Ze maakt deel van de Zevendedagsadventisten, net zoals Marianne Thieme. Eerbied voor alles wat leeft en de kracht ervan ervaren. Ze heeft 'radicale' gedachten over antibiotica, prikken, chemo enz. Ik denk dat ik het voor een groot deel met haar eens ben maar er wat gematigder in ben, maar dat maakt niets uit, iedereen moet nadenken en doen wat het beste voor hem/haar is. Ze wordt als een groot gevaar beschouwd en is al een tijd geleden verbannen. Ik zag een foto waar letterlijk een streep door haar is gezet. Een gevaar voor de volksgezondheid wordt ze genoemd. (Wat is echt en gevaar voor de volksgezondheid??) Er zijn veel meer mensen die denken zoals zij, maar die minder in de publiciteit treden. Ze is een tijd op de achtergrond geweest, maar nu is ze er weer. Ik denk dat iedereen van haar kan leren, zeker als het over natuurlijke middelen en vooral over kruiden/bloemen/planten gaat. Je haalt eruit waar je iets mee kan, probeert iets onschuldigs en besluit wat wel en niet. En dit geldt toch voor alles in het leven? Dat juist zij zo bedreigend is ... waarom? Eenvoudig te beantwoorden.

Dit staat voor op haar website en waar zou je het niet mee eens kunnen zijn, tenzij je wil dat alles buiten jezelf wordt opgelost. Soms kan dat niet anders, maar meestal zit het antwoord in jou! "ik ben Barbara, en ik geloof dat het lichaam is ontworpen om zichzelf te genezen.Ik ben hier om je te helpen het natuurlijke genezingspotentieel van je lichaam te ontsluiten.
Mijn focus is om jou te leren hoe je een gezonde levensstijl kunt leiden, inclusief goede voeding, lichaamsbeweging, frisse lucht, zon, water, stressmanagement en natuurlijke behandelingen.
Ik ben hier om jou te helpen de kracht van je eigen immuunsysteem te ervaren en een leven te leiden waarin jij de controle hebt over je gezondheid".

---
Om erachter te komen welke batch je gehad hebt kan je tot 31 januari inloggen bij het RIVM en dat is vreemd. Waarom zou je dat daarna niet meer kunnen doen? 
https://x.com/Kiespijn777/status/1740112854412620220?s=20

Ik las interessante informatie bij de Artsenfederatie KNMG:

"Soms moet een arts kunnen nagaan of een patiënt al is gevaccineerd en zo ja, waarmee. De arts kan dan contact opnemen met het RIVM als de patiënt dat goed vindt."
(Na 31 januari kan dat dus helemaal niet meer. Worden alle gegevens dan verwijderd???)

"Daarnaast leggen zorgaanbieders die de vaccinaties uitvoeren, gegevens over de vaccinaties vast in de medische dossiers van hun patiënten/cliënten. Dat geldt voor bedrijfsartsen, GGD-en, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten. Zij leggen de vaccinatiegegevens vast op grond van hun dossierplicht in de WGBO".
(Blijft het dan zichtbaar in je eigen medische dossier als je toestemming voor dat dossier hebt gegeven?)

Op de vraag wie verantwoordelijk is:
"Als blijkt dat een vaccin onvoorziene bijwerkingen heeft, dan zal normaal gesproken de Rijksoverheid aansprakelijk worden gesteld. De Rijksoverheid heeft namelijk voorgeschreven dat het vaccin werd toegediend. Een arts of verpleegkundige kan wel aansprakelijk zijn als er sprake is van medisch onzorgvuldig handelen en de patiënt of cliënt overlijdt, of letselschade oploopt."
(Onzorgvuldig handelen gaat dan over een vuile naald bijvoorbeeld maar als we het over oversterfte hebben is iedereen aansprakelijk lijkt me.)
---
De laatste dagen van het jaar... het maakt me altijd een beetje weemoedig. Wat een jaar was het voor iedereen en helemaal voor de mensen die onder oorlog leden en lijden, onder totalitaire macht en wat hun lief was zijn verloren.