zaterdag 9 december 2023

Terugroepen en fabriek

En nu is alle sneeuw weg. Wat ben ik blij dat ik het gisteren allemaal gedaan heb. 
Dit om de sfeer weer een beetje terug te roepen.Steve Kirsch:
"Datalek in Nieuw-Zeeland: laten we duidelijk zijn. Niemand heeft een fout gevonden in bucketspy (ik weet niet wat dit is) en niemand heeft een fout gevonden in mijn v4-spreadsheet!!
Dat betekent dat ze de resultaten moeten accepteren.
En de resultaten zijn verwoestend.
Je kunt het direct in de grafieken zien. Maar mensen lijken dat te willen negeren."
https://x.com/stkirsch/status/1732807641787756894?s=20

En dit vind ik ook echt groot nieuws. Herman Steigstra: "Het RIVM constateert nu zelf ook: ongevaccineerden komen minder vaak in het ziekenhuis dan wel gevaccineerden. Bijzonder dat het enthousiasme van de overheid niet past bij de bevindingen van het RIVM. Een soort blinde vlek? Politiek? Massavorming?."

Reactie: "Komt men er eindelijk achter dat ongevaccineerden een betere natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd en juist boosterprikken de oorzaak zijn van een steeds zwakker wordende eigen afweer. Werd eerder al bevestigd door het EMA".

Ik liep er vanmorgen aan te denken, dat veel mensen een chemische fabriek zijn geworden. Hoe zou je lichaam überhaupt nog op een natuurlijke manier op een virus kunnen reageren en op wat dan ook? We worden ziek gemaakt. Nee, een grote groep mensen wordt ziek gemaakt. Wij hebben onze eigen klachten, maar die komen van binnenuit, we laten ons niet ziek maken. 
Ik schreef u laatst over de man die niet in het ziekenhuis mocht blijven omdat hij corona heeft, wat hij daar gekregen heeft. Hij verkondigde dit luidkeels in de winkel waar we hem tegenkwamen. Een paar jaar geleden zou iedereen panisch zijn geworden, terwijl er precies hetzelfde aan de hand is. De man vertelde dat hij eerst altijd drie pillen moest nemen en nu zeker 10! Ik vroeg waarvoor die pillen zijn. Ik heb geen flauw idee zei hij.

Italië: Onderzoek tegen minister van Volksgezondheid vanwege vaccinatieschade.
Roberto Speranza, de minister van Volksgezondheid van de Italiaanse regering ten tijde van de Corona-maatregelen, wordt onderzocht door het Openbaar Ministerie in Rome. Hij was verantwoordelijk voor de vaccinatiecampagne. De onderzoeken zijn het resultaat van klachten met betrekking tot de zogenaamde “AIFA-e-mails” van het Italiaanse Geneesmiddelenbureau. Ook tegen de voormalige directeur van AIFA, Nicola Magrini, wordt onderzoek gedaan. Toen deze interne e-mails verschenen, werd bekend dat zij vanaf het begin op de hoogte waren van de gevaren van de coronavaccinatie. Volgens de beschuldiging hebben de verantwoordelijke minister en het hoofd van de geneesmiddelenautoriteit de nietsvermoedende Italianen willens en wetens aan dit risico blootgesteld.
https://x.com/RTV_digital_at/status/1732012758437146853?s=20