donderdag 7 december 2023

Heilzame thee

Eerst 5x kruidenthee om je weerstand te ondersteunen..
https://www.hetkanwel.nl/5-x-kruidenthee/ utm_source=hetkanWel+Nieuwsbrief&utm_campaign=0fd5b0a500-EMAIL_CAMPAIGN_2017_06_24_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_5707cd7d98-0fd5b0a500-285781462

Mijn eigen thee, munt en een beetje tijm.


Ik ken Robert Malone inmiddels jaren. Ik zag hem voor het eerst bij Tegenwind, in die mooie documentaire-serie over wetenschappers die aan de goede kant staan. Hij staat aan de basis van prikken, heeft zelfs voor de Bill en Melinda Gates foundation gewerkt. De grootste wetenschappers die inhoudelijk gezien het meest te vertellen hebben werden monddood gemaakt. Als juist zij ruimte hadden gekregen was het allemaal nooit zover gekomen.

"De getuigenis van deskundigen op uitnodiging van parlementslid Andrew Bridgen in het Britse parlement gisteren was belangrijk. De kamer zat vol. Veel leden van het Parlement en de Lords kwamen luisteren. De getuigenissen die andere wetenschappers, artsen en ik gaven, waren op wetenschap gebaseerd, waarheidsgetrouw en accuraat". (Robert Malone)
https://x.com/RWMaloneMD/status/1731935293966590436?s=20

Zwitserland. Zo komen er heel wat landen voorbij die in actie komen. Professor Dr. Konstantin Beck van de Universiteit van Luzern slaat alarm in zijn recente presentatie.
"gegevens van particuliere ziektekostenverzekeringen laten e
en duizelingwekkende toename zien van het aantal mensen dat kankermedicijnen krijgt!" staat er boven het artikel/de presentatie. https://x.com/_aussie17/status/1732563320304193921?s=20

Er was de afgelopen tijd al veel over te lezen. Verschillende deskundigen hebben er uitgebreid over geschreven. Jan Bonte weet er inmiddels zoveel van dat hij er zelfs een boek over heeft geschreven. 
https://www.maurice.nl/2023/12/06/video-met-bewijsvoering-over-het-onder-de-pet-willen-houden-van-het-lab-lek-in-wuhan/
Ik had hier iets over geschreven, maar ik kan het niet vinden dus nog maar eens, of schrijf ik het dan dubbel want staat het toch ergens? Maakt niet uit. Wat ik schreef was: Het doet er denk ik niet zoveel toe of het van een markt of uit een laboratorium komt, maar wel hoe ermee om wordt gegaan! Mensen doen hun best om van alles te laten verdwijnen, of geven een verkeerde gang van zaken. Net zoals de prikkenboer die wilde dat alle gegevens pas over 75 jaar bekeken mochten worden. Ze komen daar niet zomaar mee weg (door critici!!! Zonder hun was het op de manier zoals zij wilden gegaan, met weer alle gevolgen van dien) gelukkig, maar het zegt allemaal genoeg. Als informatie verborgen moet blijven, en wat blijft er veel verborgen, is er iets heel erg mis.

Ik draag alle dieren een warm hart toe en gun ze een mooie dienst. Vriendin Karin stuurde me dit net. Ze schreef dat ze in 2019 bij deze vredesdienst was geweest en dat het heel indrukwekkend was. https://www.vredesdienst.nl/

Toen ik me vanmorgen aankleedde stond ik oog in oog met een meesje.