zondag 31 december 2023

Oudejaarsdag

Zo, onze mevrouw dik aangekleed naar de kerk want laatst had ze het koud gehad, dat moet niet nog een keer. 
Het is oudejaarsdag. 
Ik had nog allerlei informatie door willen geven, ook van binnenuit het prikbedrijf. Ik heb het allemaal weer weggehaald. Toen had ik alleen een link geplaatst en ook die heb ik weer weggehaald. Laat ik deze dag niet heftig maken, maar bezinnend.
Wat waren drie mooie momenten het afgelopen jaar? 
Wat waren belangrijke momenten?
Wat was moeilijk?
Wat heeft u geleerd over uzelf?
---
Dit schreef ik vanmorgen. Net zagen we een weemoedig programma; wie zijn er allemaal overleden in het afgelopen jaar, met oude beelden.  

Ik las terug wat ik vorig jaar om deze tijd schreef, wat ik fijn vond en wat niet, wat ik hoopte.
Ik zou exact hetzelfde kunnen schrijven. Het is nog veel erger geworden in de wereld en de momenten die ik koester, koester ik nog meer!

Wat de website betreft ik ga op dezelfde voet verder wat alles betreft wat niet in de haak is. Ik zal meer aandacht geven aan consuminderen, aan voedingsstoffen, aan eenvoud en de kracht van het leven. Ik heb al een leuk idee om te delen ... maar daarover in het nieuwe jaar meer.

Ik wens u een mooie Oudejaarsavond!

MarjonHorn

RitaE