zondag 3 december 2023

Advent en vervolg van voortdurende situatie

Goede zondagmorgen! Het is vandaag Eerste Advent. Advent betekent aankomst. Uit het Latijn advenire. Ik heb in deze tijd altijd een boekje van Anselm Grün dichtbij me.
Hij schrijft dat we vaak niet aanwezig zijn bij onszelf en haalt Karl Valentin aan: "Ik krijg bezoek vanavond, ik hoop dat ik thuis ben."
Laten we in deze tijd van bezinning proberen een dieper contact met onszelf te leggen. Ook al is er wel contact en bent u bewust met de oorsprong van het leven, van uw leven bezig, het kan altijd dieper. Op die voedingsgbodem kunt u altijd terugvallen. 
Ik wens u een mooie Adventstijd toe.
Vanmiddag brandt de eerste van de vier kaarsen. Ik doe even mijn ogen dicht en ruik de dennengeur van de takken waarmee mijn moeder elk jaar een grote adventskrans maakte. 
Het huis rook nog lekker van het speculaas vergulden. Na Sinterklaas begon de rest van de voorbereidingen van Kerstmis. Een intense, warme, prachtige tijd, voor altijd in mijn hart gegrift.


---
"Na een jaar dralen heeft het ministerie van VWS dan toch een lijst met batchnummers van in Nederland gebruikte coronavaccins geopenbaard. Dit na een slepend Woo-verzoek, ingediend door een kritische burger. De vrijgegeven lijst leert dat Pfizer-vaccins uit acht van de negen partijen (batches) die in Denemarken zijn gelinkt aan overmatige gezondheidsschade, ook in Nederland zijn gebruikt. De hamvraag is nu: welke schade hebben deze ‘toxische’ batches in ons land aangericht?" Aldus de De Andere Krant. Ik heb hier in augustus al over gelezen, maar nu dus dit 'goede' bericht. (Goede is natuurlijk heel betrekkelijk, alleen de duidelijkheid is goed, want ik zag dat iemand de lijst voor zich had en het zag als Russisch roulette). Ik vraag me nog steeds af wat precies de verschillen per land zijn. Ik weet wel dat er landen zijn waar met iets is geprikt wat onschadelijk was, geen mRNA. 
https://deanderekrant.nl/nieuws/pfizer-vaccins-toxische-batches-ook-in-nederland-gebruikt-2023-10-10

Ik las "Heb nooit spijt van iets wat je heeft doen lachen".
En:
"Liever in vrijheid gestikt dan 1x dwangmatig geprikt".

De eerste aflevering van 'De kwestie" gezien van Tijs van den Brink.
Het zijn stapjes die gezet worden. Het had wat mij betreft veel sterker gekund, maar ik ga zeker ook deel 2 zien. Tijs vroeg aan Jort Kelder of hij vond dat ze genoeg hadden gedaan. Nee, natuurlijk niet zei hij, 60x Ab Osterhaus tegenover 1x een kritisch iemand.
Maurice was er ook in de eerste aflevering en net las ik weer de uitkomst van een wob aanvraag, er klopte niets van het aantal coronabesmette mensen in het ziekenhuis dat vlak voor het uitbrengen van het toegangspaspoort werd vermeld en daardoor zeer manipulatief was. Maurice had ook hier weer gelijk blijkt in zijn gegeven data. Onbekend of mensen geprikt waren kwamen bij ongevaccineerd en ook als mensen net geprikt waren. Ach, het een na het ander, het gaat maar door. Maar ik ben blij met de volhardendheid van de mensen die het aanvragen (kan iedereen doen!) en dan duurt het 10 maanden, voor de juiste gegevens verstrekt  worden, maar zoals een uitzoeker zegt, dan heb je ook wat.

Een veel geprezen Engelse oncoloog/immunoloog van Groot-Brittannië vertelt kankerspecialisten op de RAD51-conferentie dat de veilige en effectieve mantra van het covid-mRNA-vaccin ‘een GROTE LEUGEN’ is.
Prof Angus Dalgleish presenteert gegevens waaruit blijkt dat boosters kanker versnellen. 
Ik zag een foto maar geen filmpje van de conferentie. Als ik het tegenkom zal ik het plaatsen.

Cardioloog Dr. Peter McCullough
is een deskundige arts, met zeer veel ervaring en vanuit die kennis zegt hij dit.: 
"De vier dodelijke manieren waarop COVID-vaccins doden: 
#1 - Cardiovasculair: hartontsteking, myocarditis, hartstilstand.
#2 - Neurologisch: alle vormen van beroerte, Guillain-Barré-syndroom, neuropathie.
#3 - "Bloedstolling zoals we nog nooit eerder in de geneeskunde hebben gezien": Reageert niet op typische bloedverdunners. Een ramp.
#4 - Afwijkingen van het immuunsysteem: onderdrukte immuunsystemen, auto-immuunziekten, enz. Hij zegt: het is geen theorie, het is echt. Er zijn honderden peer-reviewed verslagen."
("collegiale toetsing" betekent dat de kwaliteit van het onderzoek beoordeeld wordt door collega's) 
-
Dit viel 'vroeger' toch allemaal onder complottheorieën, zoals veel, maar het meeste is uitgekomen, tot nu toe. Dit is een arts, die blijkbaar veel goed werk heeft gedaan. Ik zie hem voor het eerst. En ik zal geen nieuwe filmpje van hem zien want ik lees dat hij een zeldzame vorm van kanker had en niet meer leeft.
Dit soort dingen ... het blijft onvoorstelbaar. Niet dat er veel te weel mensen op de wereld en vooral in dit land zijn, maar hoe ga je daarmee om? Toch niet zo.
https://x.com/VigilantFox/status/1729982223590285501?s=20

Colombia (het ene na het andere land reageert en ook hier met woede)
We spelen met de levens van Colombianen, we kunnen geen deel uitmaken van een experiment. https://x.com/_aussie17/status/1730722108211356148?s=20
-
Hoe is het in Nieuw-Zeeland?
"M.O.A.R (Mother of all revelations):
De onweerlegbare gegevens over de buitensporige sterfgevallen in Nieuw-Zeeland als gevolg van de Covid-prikken. Schokkende oversterfte gegevens onthuld door een statisticus, uit een interview met advocaat, journalist, presentator Liz Gunn.
Invercargill, een klein stadje op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.
Op één vaccinatielocatie waren 253 sterfgevallen gemeld als gevolg van slechts 837 covid-vaccinaties op die locatie, een percentage van 30,23%.".
https://x.com/PaulusGeeve/status/1730184258117857415?s=20
Nieuw-Zeeland is toch het land met het hoogste aantal geprikte mensen en ook met de hoogste oversterfte?
Laatste nieuws (het stukje hierboven schreef ik gisteren) het huis van de klokkenluider Barry Young, die de data heeft van het ministerie van Volksgezondheid en openheid van zaken over de prik gaf is binnengevallen of omsingeld. Zo ook van degene die hem bijstond. "Ze arresteren de persoon die transparantie van gegevens wil. Ze zouden de corrupte leden van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid moeten arresteren die weigeren naar de gegevens te kijken en te bewijzen dat deze veilig zijn."
"Te Whatu Ora heeft een bevel gekregen dat het iedereen in Nieuw-Zeeland OF in het buitenland verboden is de gegevens te publiceren". Het zegt al genoeg, als zoiets verboden is.
Steve KIrsch: "Ik heb met de klokkenluider gesproken en het bewijsmateriaal persoonlijk  onderzocht. Als u BEWIJS heeft dat het niet waar is, moet u het laten zien. NU. Ik heb DIRECT GETUIGENIS van de dba van het systeem. De bewijslast ligt nu bij u, om aan te tonen dat hij liegt".
Ik was al geraakt door al het vreselijke nieuws van de afgelopen 24 uur en dan dit er nog bij. Klokkenluiders willen de waarheid vertellen, steken hun nek uit en tjakka hoofd eraf, dat is dan heel gemakkelijk. Opnieuw worden monden gesnoerd.
Hoe vaak is dat de afgelopen jaren gebeurd?
Een reactie van een vrouw die 15 jaar geleden de noodklok over de jeugdzorg uitte: "In Nederland gebeurt het ook, ik werd gearresteerd door 32 zwaar bewapende gemaskerde mannen, waar mijn minderjarige kinderen bij waren".  

Er is dus de ene kant dat er steeds meer landen zijn die zich negatief uitspreken over de prik en over wat er gebeurd is en kan gebeuren. De andere kant is dat er ook nog landen zijn die zich naar buiten toe stil houden, 
zoals Nederland, (niet naar binnen, er wordt nog steeds veroordeeld, er is nog steeds polarisatie en bovenal is er nog steeds geen openheid), of zoals Nieuw-Zeeland, dat jacht maakt op verkondigers van de waarheid. Dat de eerste kant maar mag winnen!

PDPics


Gewonnen, zodat alle klokken vreugdevol zullen luiden, zonder dat er een klokkenluider nodig is, om ze in beweging te brengen.