woensdag 19 oktober 2022

Bloemtjeswonder en goedkope methode

Even tussendoor:

Ik liet indertijd zien dat er zomaar een Vlijtig Liesje in een bak was gekomen. Heel vlijtig want ik had haar niet uitgenodigd. En daarna kwam er nog een. En nu zit de hele bak vol en zie ik ook nog allemaal knoppen. Een van de vele wonderen die elke week plaats vinden.Huisarts Rob Elens, die niet boog maar zichzelf  en zijn patiënten trouw bleef. Hij deed waarvan hij overtuigd was dat het het beste voor iedereen was. Veilig (wel de bedoeling dat het middel (middelen) in een vroeg stadium wordt gegeven) en goedkoop.
In alle reacties lees ik dat iedereen hem als huisarts wil, ik ook want niet alleen een goede huisarts, hij lijkt me ook een fijn mens. Voor mij is goed en fijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden want je wil je veilig voelen. En dat dit dan gebeurt, veroordeling en totale desinteresse. Om wiens belang gaat het, toch alleen om die van de patiënten? 
Hij schrijft dit: "Ik kreeg de eerste boete. Na verschillende bezwaarrondes is de rechtszaak ergens in maart 2023. Nooit is door de inspectie gevraagd hoe het met de patiënten is afgelopen. 
Wij hebben 4000 hulpvragen afgehandeld en bijna iedereen is genezen."