vrijdag 28 oktober 2022

Jarig en blauwe nagellak

Ik was tussendoor ook nog even jarig. 
Op de ontbijttafel mooie kaarten, het verwachte Privé Domein boekje, zalige bodylotion (een verrassing!), Lindt bonbons en deze vinden we het allerlekkerst en van een vriendin veganistische bonbons. Een smaakexplosie! We zijn er heel zuinig op.
Vroeger vond ik dat er rood in nagellak moest zitten. Dat was in de jaren 70, toen er opeens heel andere kleuren nagellak kwamen. Nu vind ik die andere kleuren juist enig. Ik heb eigenlijk nog maar weinig nagellak op, maar voor mijn verjaardag heb voor het eerst blauwe nagellak op gehad. Een nadeel vind ik dat het er moeilijker af te krijgen is. 
Het is prettig me af en toe even op zoiets te richten. En op kweken op de vensterbank (het balkon staat ook nog vol) en we waren in een paradijs. Daarover later meer.