dinsdag 25 oktober 2022

Betrouwbare arts, opnieuw ziek en overal spetters

Wie op de wereld kan iets tegen dit filmpje in brengen? Los plaatsen van het filmpje lukte niet.
Dan maar zo. Van harte aanbevolen.
https://indepen.nl/ivermectine-redding-of-kwakzalverij%EF%BF%BC/
De titel vind ik raar, ik heb niets met het woord kwakzalverij. Het is een negatieve benaming voor iets wat bedreigend is. Het wordt door sommigen gezegd tegen alles wat alternatief is. Voor mij is het niet alternatief, maar het belangrijkste zoveel moois gezien. Het is maar van waaruit je iets bekijkt. Daarbij is dit al een heel oud middel waar iemand zelfs de nobelprijs voor heeft gekregen. Bij corona is het experimenteel, (al kwamen artsen er niet voor niets op) net zoals de prikken, die nog steeds experimenteel zijn, met veel grotere gevaren. I
k las hier net het artikel van vader en dochter die vorig jaar in ItaliĆ« waren. Tjonge jonge.
Ik vraag me elke dag af in welke wereld we verzeild zijn geraakt. 

Vanmorgen hoorde ik van een meneer op leeftijd die hier een straat verderop woont dat hij behalve allemaal nare klachten (nu begrijpen we waarom hij laatst met een middoekje om in de auto zat, het is om zijn mond heen helemaal ontstoken, hij durft zich nergens te vertonen) weer corona heeft. Hij was de eerste van wie ik hoorde dat hij het had, na de eerste vaccinatie. Nu heeft hij alle prikken en boosters gehad en is niet een beetje ziek, maar behoorlijk ziek! Ik heb het al vaak geschreven, het werkt verzwakkend, al ligt het eraan hoe je in elkaar zit, zoals bij alles wat je te verduren krijgt.  

Een duidelijke opmerking van een arts die ik hoorde was: "Er zou door de prikken nu ondersterfte moeten zijn, maar er is oversterfte".

Even kijken of het goed gaat met de appelmoes. We kregen veel valappeltjes. Het gaat allemaal goed en ruikt hier heerlijk. Een paar dagen geleden was dat anders. Ik maakte veel pompoensoep, om in bakjes in de diepvries te doen. Het ontplofte, of hoe noem je dat, als het kokendheet is en alle kanten opspat. Met erwtensoep heb ik dat ook soms en bij appelmoes kan het ook. Nu is het eigenlijk meer appelcompote die ik maak, dan gebeurt het niet. 

Zo zag het eruitEn een prachtig pepertje van eigen kweek. De zaadjes ervan meteen weer gezaaid.