maandag 10 oktober 2022

Erkenning

Het is al lang bekend dat hartaandoeningen een van de meest voorkomende bijwerkingen na prikken is. Door een autopsie is dat nog duidelijker geworden. Er werd na overlijden spike eiwit (van mRNA vaccin) gevonden in hart- en hersenweefsel. Dit is bevestigt in een peer reviewed studie in het gezaghebbende medische vakblad Vaccines.

Nota bene Moderna zegt vanuit een studie die ze gedaan hebben dat een Modernaprik ervoor zorgt dat er 25% meer kans is om corona te krijgen dan wanneer je niet gevaccineerd bent. 
Wat hindert het om nu omikron te krijgen, maar het is bijzonder dat ze dit zelf zeggen. 
Ik denk wel dat het percentage veel hoger ligt.

Ik las dit bij Blckbx. Het kanaal dat twee weken van youtube is gehaald. Flavio zei: "ik verricht al veel zelfcensuur" (ik ook!). Hij zegt altijd "de onderste steen moet boven" maar hij doet alles met veel respect en er is niets extreems aan wat hij zegt. Ik denk niet altijd hetzelfde over dingen, maar over veel wel. Het ging nu om het gesprek met professor Schetters die een grafiek liet zien van boosters en oversterfte. Ik heb al verschillende keren iets gezegd over deze integere man. Een man met geen enkel ander belang dan de mensheid terzijde staan.  

Ik las een afschuwelijk bericht over AustraliĆ« maar ik was onzeker of het klopte dus ik ben gaan zoeken en volgens mij klopt het inderdaad niet, dat politie nu zomaar huizen binnenvalt om ongeprikten op te halen en ze vervolgens  op te sluiten. Het is er vorig jaar verschrikkelijk angstaanjagend geweest maar naar wat ik begrijp is dat nu niet het geval. Ik geloof juist dat de laatste regels volgende week verdwijnen. Hoe krankzinnig ik alles ook vind wat er de afgelopen jaren is gebeurd en nog steeds gebeurt, ik blijf alert. Op een gegeven moment weet je ook waar nieuws eigenlijk altijd klopt, waar soms niet en waar vaak niet, Vaak niet is vooral bij de 'mainstream media' (daar is afgesproken wat we te zien en te horen krijgen. Is daar niet een goed Nederlands woord voor? Reguliere media?).* 
En je leert mensen kennen die door en door betrouwbaar zijn en hun hart op de juiste plaats hebben, mensen waarbij andere belangen een rol spelen, of mensen die voor mij te extreem en/of te agressief zijn.  

*Wikipedia: "In de journalistiek zijn de mainstream media (msm) de traditionele massamedia die het grote publiek ('de massa') voorzien van informatie en daarbij voornamelijk de algemeen heersende opvattingen uitdragen en vormen."

Ik schreef dat ze in Duitsland wat verder zijn als het gaat om openheid en zichtbaarheid van prikschade maar in Engeland is een protocol voor schadevergoeding, dus nog iets verder. En hier, niets. Ik schaam me, al kan ik er niets aan doen. Hoe kan je mensen zo in de kou laten staan? En dat na alles wat ze al door hebben gemaakt. En hoe durft iemand te zeggen dat de prik uit vrije wil genomen is, hij werd opgedrongen!