dinsdag 11 oktober 2022

Eindelijk

Vroeger leken Australië  en Nieuw-Zeeland zulke fantastische landen vol vrijheid. De afgelopen tijd bleek het anders te zijn. Hoe extreem was het in Australië met het gedwongen geprik, extremer dan waar ook, volgens mij. 
Nu geven ze officieel toe dat de vaccins ernstige bijwerkingen kunnen hebben en is er een uitgebreide financiële regeling ingesteld voor slachtoffers. En wat ik nog nergens heb gehoord, ze betalen de uitvaart voor mensen die door de prik zijn overleden. 
https://www.servicesaustralia.gov.au/deceased-covid-19-vaccine-recipient-payments-and-funeral-costs-you-can-claim-through-covid-19?context=55953&utm_medium=email&utm_source=substack#a1
Dit is geweldig, al had het natuurlijk nooit zover moeten komen, nergens!!!
De afgelopen tijd bleek in een ziekenhuis in Australië n dat bijna iedereen die er met covidklachten lag 1,2,3, of 4 x geprikt was. Uiteindelijk wordt het allemaal wel duidelijk, maar wat zijn er veel slachtoffers gevallen. Fysiek, maar ook geestelijk en vooral jongeren, die in de bloei van hun leven waren tijdens alle verstikkende maatregelen. 

Als ik dan weer Jolande Sap hoor die vindt dat de polariserende pas in de gereedschapskist moet ... Dat is weer zoveel stappen terug en het slaat helemaal nergens op. Het doet niets goeds en heel veel kwaads.

Ik reageerde in een impuls en had het artikel over Australië nog niet helemaal gelezen. Nu wel en wat staat er, ze zeggen dat er geen sprake was/is van dwang, iedereen is vrij en dat geldt voor alle vaccins in Australië. We hebben het tegendeel gezien, hoe kunnen ze dit zeggen?
Ik heb hier ook het een en ander geplaatst, over hoe agressief met alles om werd gegaan.
Nu ontkennen ze het maar er valt niets te ontkennen. Dit is ... geen verantwoordelijkheid nemen. Maar ze nemen wel als eerste verantwoordelijkheid voor de negatieve gevolgen van de prikken. Niet alleen door de erkenning, die denk ik het belangrijkst is, maar ook door een daaraan verbonden vergoeding. Ze zeggen hiermee dit leed is onze schuld.
Dode mensen en hun familie hebben er jammergenoeg niets meer aan, maar de slachtoffers van bijwerkingen wel.
Dat is hoe dan ook ontzettend fijn. 
Een logisch gevolg zou nu zijn, waar verschillende artsen ook op aan hebben gedrongen, dat er onmiddellijk gestopt wordt met dat idiote geprik.  

De zon schijnt en ik kan niet zeggen hoe blij ik ben met deze zo belangrijke stap.
Ik wens u een mooie dag!