dinsdag 11 oktober 2022

Weer iets meer openheid

Soms kan ik nog niet geloven dat het echt waar is in Australië.
Het is te mooi om waar te zijn. Als het om iets heel anders zou gaan was de hele wereld allang op de hoogte. Nu blijft het, en dat lag in de lijn der verwachtingen, stil.

Maar er zijn meer verhelderende berichten, zoals dit: Een directeur van Pfizer geeft toe dat de prik niet getest is op doorgave van het virus.  
https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579750890197630977?s=20&t=FeTkI63BM9ca-t4wnwTGVA

Ik las in een reactie dat HdJ door een boevenwagen opgehaald moet worden. Ik zag het meteen voor me. Met zo'n gestreept boevenpak, zoals de zware jongens uit de Donald Duck, met zijn mooie schoentjes eronder. Een boevenwagen hoeft niet per se, maar erkenning zou een eerste stap zijn. 
Als ik hoor dat zoveel informatie weggehaald is dan denk ik wel dat er eindelijk van hogerhand iets moet gebeuren. Terwijl Omtzigt dit opnieuw aan de kaak stelt, kijkt de heer Rutte op zijn telefoon. 

Als je dan het nieuws ziet; meer mensen positief (en tegelijkertijd zegt Kuipers geen reden voor ongerustheid) duuuuus prikken maar! Ik hoor André van Duin. 
Ik was verrast dat ik gisteren bij Powned zag dat bijna iedereen zei dat ze zich niet opnieuw lieten prikken. Het nieuwsbericht klonk weer als de oude riedel en als mensen opnieuw bang gemaakt worden ...
Hoe dan ook, met elk beetje meer openbaring ben ik blij. 

Zoals ook hiermee (al vind ik elke prik er een te veel)
Florida adviseert tegen mRNA-vaccinatie van jonge mannen vanwege risico van overlijden door hartproblemen

Het is een rustige herfstdag. We kijken tegen een knalrood boompje aan en de zon schijnt er op dit moment op, zo mooi. Een dag voor het bos. Dat is het voor ons altijd, maar nu zeker.
Er komt later nog een passende foto bij.