vrijdag 21 oktober 2022

Kipjes

Er zijn in één jaar 6 miljoen (!!!) kippen geruimd,  waarvan 1 miljoen ter preventie.
Ik vind 1 geruimde (wat een woord toch) kip van intensieve kiphouderijj al erg. 6 miljoen is niet te vatten. 
Dat er überhaupt intensieve pluim en andere veehouderij bestaat vind ik verschrikkelijk. 
Ontspannen, blije kippen, die alle ruimte hebben. 
Om hiernaar te kijken is al ontspannend vind ik. 

music4life
 

En wat lees je erover, alleen dat het nog niet tot lege schappen in de supermarkt leidt.
En over (weer) oversterfte, het zal wel griep zijn. Ja hoor, daar krijgen mensen een hartstilstand door. Hoe kan het dat mensen zoiets op kunnen schrijven? Ze moeten, dat weten we nu wel, maar dat ze het doen. Er zit vast een stofje in de prik waardoor mensen onverschillig worden. Nou ja, ik neem aan dat dat niet zo is, maar waarom het allemaal maar kan gebeuren, met droge ogen. Tot het iemands eigen vader (zoals bij de cardioloog) of dochter is, dan wordt alles anders. Het is opvallend dat er vooral veel jonge mannen zijn die 'zomaar' sterven. In het begin werd ook gezegd dat jonge mannen gevaar liepen myocarditis en pericarditis te krijgen. Het werd toen heel voorzichtig gezegd en was het maar minder voorzichtig gebeurd.

Ik zag vanmiddag het rapport dat in Amerika op een universiteit gemaakt was, een half jaar voordat de prikken er waren. Komt overeen met de Nederlandse campagne. Het ging over hoe het publiek aan de prik te krijgen. HdJ gebruikte precies dezelfde bewoordingen. Niemand wist nog hoe de prikken zouden gaan werken (en nog steeds niet zegt Pfizer). Zo zijn er steeds meer tipjes van veel sluiers.
Maar ook las Henk net voor dat de helft van de toeslagen slachtoffers geen slachtoffers zouden zijn. Als dat inderdaad zo is, na alles wat er gebeurd is met mensen die zeker de dupe zijn geworden en die zoveel door hebben moeten maken, dan is dat heel ernstig de andere kant op.
Er is zoveel meer wat ik zou willen zeggen, maar genoeg voor vandaag. 
Ik wens u een goede nachtrust en een fijn weekend!

------------------------

Ik ken deze melodie, de tekst niet. Deze aangepaste tekst laat weer iets van de engelse humor en creativiteit zien, een vrolijk einde van de dag, al heeft Engeland een groot probleem. Ik hoop dat mensen die geen lid zijn van Twitter dit ook kunnen zien.
 ...