donderdag 20 oktober 2022

Zonsopgang

Goedemorgen lieve lezers,

We gingen om 7.45u wandelen en zagen de prachtigst denkbare lucht. Zoveel verschillende tinten rood waarvan donkerrood overheerste. Ik heb dit nog nooit gezien. Wel mooie zonsopgang-luchten, maar niet dit. Als we later waren gegaan hadden we dit spektakel gemist en wat zou dat zonde zijn geweest. Jammer dat het maar zo kuurt duurde. Ik ga kijken of ik een foto vind die erop lijkt. Wij waren te laat om er een te nemen en de plek was ook niet goed. Wat een begin van de dag!

Ik ben er al even mee bezig geweest, maar nog niets gevonden wat in de buurt komt. Misschien moet u uw ogen dicht doen en het voor u zien. Een hemel met de warmste kleur rood die u ooit heeft gezien. Maar ik blijf doorzoeken. 

Ik hoorde (en Henk zag hem) een emotionele begrafenisondernemer in Engeland die niet weet wat hij meemaakt, zoveel jongeren moet hij na prikken begraven. Hij zegt dat hij nooit in complottheorie├źn heeft geloofd maar dat dit alles anders maakt. Artsen en verpleging zien wat er gebeurt zegt hij.

In een gesprek met een hoge pief van Pfizer zegt de pief dat de werkzaamheid van de prik bij kindjes 80% is. De interviewer vraagt:"80% werkzaam tegen ernstige ziekte of 80% werkzaam tegen infecties? Wat zegt de pief: "Tegen infecties". Hoe is het mogelijk. En er is net door pfizer verteld dat het niet getest is en het is vanaf het begin duidelijk dat het niet beschermt tegen infecties.

Ik zou elke dag zoveel meer kunnen schrijven over wat onbegrijpelijk is en wat niet in de haak is, maar ik doseer, ik wil bijdragen aan bewustwording maar niet overvoeren.

Een dingetje nog voor nu: Het ging eerst toch om mensen beschermen, levens sparen (met maatregelen die niet werkten maar juist veel negatieve gevolgen hadden en hebben) en nu worden veel mensen ziek en er gaan veel mensen zomaar dood en dan blijkt het er opeens niet meer toe te doen. 

En nu is het avond en vond ik deze foto die het dichtst komt bij wat we zagen vanmorgen. Hij stond bij de nos. Ik hoop dat ik andere mensen er van mag laten genieten. Normaal neem ik,  naast de meeste eigen foto's. legaal foto's van pixaby, maar ik vond niets wat in de buurt kwam. 

Roos Vaessen