woensdag 5 oktober 2022

Het gaat allemaal over hetzelfde

Als ik reageer op iets na een tekst van iemand anders gebruik ik schuine letters. Ik hoop dat dat duidelijk is.
Goedemorgen trouwens. Henk had gedroomd dat ik met een Rottweiler knuffelde. Hij likte me mijn gezicht helemaal af. Ik moet er niet aan denken. Ook droomde hij over mijn vader die vroeg of hij genoeg nescafé in een beker had gedaan. Grappig, hij heeft nooit zoiets gedaan. Een man van de oude stempel. Ik kan me niet herinneren dat hij ooit iets in de keuken heeft gedaan. Hij maakte alleen een kopje thee voor mijn moeder als ze een dutje had gedaan 's middags.  

Dr. Ir. Carla Peeters (immunoloog en werkte jaren aan infectieziekten op het RIVM en was bestuurder van een aantal zorgorganisaties. Ik heb eerder woorden aangehaald van haar, o.a. over de negatieve gevolgen van mondkapjes.) zegt: " Studie van de Universiteit van Oxford; twee dosis Covid vaccin, 44 % meer kans op infectie. 
En hoeveel mensen hebben er niet al drie of vier genomen? Las net dat iemand er al 5 heeft gehad, bijwerkingen en toch ziek geworden.

Ik schreef laatst over Dr Aseem Malhotra , cardioloog die eerst promotor was van de prik en daar nu helemaal op terug is gekomen.  
Net las ik: "Dr Aseem Malhotra suffered a personal tragedy that led him to look into the evidence on the vaccines.

How many people have suffered this same tragedy, but do not know why it happened?"

Ik heb een filmpje gezien waarin hij vertelt over zijn heel gezonde vader, die elke dag een lange wandeling maakte en zich zeer bewust voedde. Hij overleed na vaccineren door een hartstilstand. Aseem Malhotra ontdekte blokkades in zijn aderen die onwaarschijnlijk waren. Na gesprekken met andere cardiologen begreep hij het verband. Er zijn veel hartproblemen door de prikken. Door deze gebeurtenis is hij zich intensief gaan verdiepen in de gevaren van de prikken en vooral de MRNa.  

Blckbx zit weer op het strafbankje en alles van Professor Schetters is verwijderd op YouTube. Schandalig. Een gematigd en zeer zorgvuldig mens die niets dan het beste wil voor mensen. Er zijn zoveel mensen die het verband tussen prikken en oversterfte zien en de grafieken  spreken voor zich. Censuur, wederom. Mensen die onderzoek doen zijn bedreigend. Wie wil/durft gezicht verlies te leiden? Het zou krachtig zijn toe te geven. Dan kan iedereen weer verder (met elkaar).

Vorig jaar is er vanuit de beginselen van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens in België een organisatie opgericht die informeert, verslag doet, opkomt voor voor slachtoffers en voor die universele rechten, keuze vrijheid benadrukt en veel meer.