zaterdag 22 oktober 2022

Schadelijke stoffen in drinkwater en het leven

https://www.nu.nl/uit-andere-media/6231321/ook-via-drinkwater-krijgen-we-te-veel-giftige-pfas-binnen.html

Hiermee bezig zijn is bezig zijn met oorzaak van ziektes en milieuvervuiling. Er zou geen pfas in het water terecht moeten komen, net zoals al het andere wat in het drinkwater komt (de pil, anti-depressiva, pijnstillers, antibiotica enz. enz.) Het zal allemaal invloed hebben, dat kan niet anders. Hier zou de overheid veel aandacht aan moeten geven. En het maakt het nog belangrijker zelf met je immuunsysteem bezig te zijn.

Dit laat maar weer eens de idiotie van het geprik zien. In het ad nota bene.
"Wie nu een vaccinatie tegen corona haalt, wordt inge├źnt tegen een variant die al vier maanden niet meer dominant is. Het ministerie laat de nieuwe herhaalprik tegen corona bewust op de plank liggen. Er is een versie beschikbaar die speciaal is gemaakt tegen de huidige variant van het omikronvirus, maar eerst wordt de oude voorraad opgemaakt."
Het hoeft niet te werken want er is geen reden om te prikken, maar als je het dan doet maar je gebruikt iets waarvan je sowieso weet dat het niet is voor de onschuldige variant die er nu is ...

Ik denk dat een belangrijke vraag is: Waarom mogen mensen niet gewoon ziek worden? Het hoort bij het leven, je lichaam komt zinvol in actie.  Dat tegengaan verzwakt je lichaam. Het hoeft niets meer zelf te doen, het wordt lui of erger raakt beschadigd. Net zoals verdrietig, depressief zijn of wat voor andere emotie ook, het is allemaal nodig om geestelijk te groeien. Iets nemen wat dat tegenhoudt (antidepressiva bijvoorbeeld) is tegen het leven ingaan.  
Als niets natuurlijks er mag zijn, ontstaat er een kunstmatige, enge wereld. We zijn hard op weg.