vrijdag 3 februari 2023

Sneeuwklokjes en fijn bezoek

Het is zacht vandaag, 9 graden. Sneeuwklokjes en puntjes van krokussen die boven de grond uitkomen.

Ik heb geen luxe nodig (kan er wel van genieten!) maar vanmorgen waren we bij iemand op bezoek (een warme, gelijkgestemde, heerlijk!) en wat een harmonie in haar huis en wat een hoge afwerking. Mooie kunst ook van o.a. Corneille en Werkman. Het lijkt me zo fijn om in zo'n huis te wonen. Het kan de helft kleiner zijn, maar dat alles zo netjes en daardoor overzichtelijk is ... En ook eenvoudig schoon te houden. Dat lukt ons nu niet. 
Als ik aow heb proberen we misschien een goede hulp te vinden. Wat zal dat fijn zijn. En als het financieel kan alles een beetje op laten knappen. Het is een grote wens.
En er zijn er nog wel een paar. :-)

Ik zag dat Thailand het contract met Pfizer aan gaat pakken zodat mensen die schade ondervinden of overleden zijn vergoed gaan worden. 
Het zou mooi zijn als dat gaat lukken, maar ik vraag me af hoe. Alleen van India weet ik dat ze het contract niet aan zijn gegaan maar als dat, zoals in verder bijna alle landen, wel is gebeurd, lijkt het me lastig. Zij nemen geen verantwoordelijkheid. Op zich ook alweer bijzonder. Als je een auto, om maar iets te noemen koopt, en de remmen doen het niet goed, dan is de verkoper verantwoordelijk. Het zegt ook al iets over het product dat je verkocht want als je wist dat het goed zou zijn, dan zou je die verantwoordelijkheid wel nemen lijkt me. 

Zo, nu op pad want Henks mobiel doet niets meer, echt helemaal niets meer.