dinsdag 14 februari 2023

Gelukkig en elk beetje

Dit is voor allebei een cadeau!
https://twitter.com/Ivan_Bart/status/1623259402076581888?s=20&t=lxdjU3zOJUfMcGhmJ5jeOg

Henk heeft er een hard hoofd in. Ik ben een klein beetje blij dat er eindelijk onderzoek komt naar oversterfte. Heel behoudend nog steeds bij Nieuwsuur gisteravond, maar het is iets!
Het is inderdaad wel veel te laat natuurlijk. Wat een gemier, ten koste van zoveel. In andere landen is het geen probleem. Niet het braafste jongetje van de klas, maar het domste jongetje van de klas zei een wetenschapper. Er komen 11 onderzoeken, maar of de prikken daar een grote plaats bij in zullen nemen? Er zijn ook andere oorzaken, maar dit zou alle aandacht moeten krijgen. Het allerbeste zijn autopsies, dan pas wordt het meteen duidelijk.
Dat ze zelfs bij de AVG zeggen dat er geen belemmering is om dit te onderzoeken en dat ze dat ook al een tijd geleden heb aangegeven, terwijl tot nu toe steeds is gezegd dat dat het grote probleem is ... Het maakt weer zoveel duidelijk, het is verschrikkelijk.
Al vind ik het ook veel en veel te laat en heb ik grote twijfels, toch vind ik het een lichtpuntje. Ik ben blij met elk beetje meer openheid. Dat er maar een moment mag komen dat alles zichtbaar is.