zaterdag 11 februari 2023

Het is blijkbaar nog steeds niet klaar

Scholen sluiten was onnodig, er was een schadelijk coronabeleid. Een leraar in Duitsland vraagt zich af waarom zo weinig leraren geprotesteerd hebben, en stelt ontzet vast - nu de tijd is aangebroken dat elke leraar in de spiegel zou moeten kijken - de stilte oorverdovend is.
https://www.berliner-zeitung.de/open-source/lehrer-zur-corona-debatte-wieso-haben-wir-nicht-protestiert-wo-ist-die-aufarbeitung-li.310701

Het had, met de wetenschap die er nu is, toch allang afgelopen moeten zijn. Als je hoort dat er nog steeds reclames zijn over prikken dan denk ik werkelijk dat mensen hun verstand zijn verloren. Iedereen kan op de hoogte zijn van bijwerkingen en doden. Iedereen die het belangrijk genoeg vindt om zich erin te verdiepen.
Ik hoorde van borden langs de kant van de weg rond Rotterdam en van de radio- en tv reclames. Ook over jongeren vanaf 12 jaar., dat ze zich kunnen komen laten prikken. 
Waarom is dit nu nog bezig, wie kan daar ook maar een zinnig antwoord op geven? 

Schokkend en dit woord dekt op geen enkele manier de lading:
Dr. Ir. Carla Peeters:
"De opzet van de ontwikkeling van de mRNA vaccins is door het gebruik van LNP (lipide-nanodeeltjescomponent) altijd geweest dat het zich zou verspreiden* naar de lymfeknopen en niet alleen op de injectieolaats in de arm zou blijven” blijkt uit het boek van mede ontwikkelaars bij BioNTechH
Bron: https://brownstone.org/articles/cdc-lied-mrna-not-meant-to-stay-in-arm/
Ik wilde hier toch nog even wat over lezen en toen kwam ik dit artikel tegen en ik begreep er al niets van dat het ging zoals het ging en nu helemaal niet meer...

Eerdere fase en onderaan een link naar bijgewerkte, uitgebreide informatie. "Klinische proeven en lopende vaccinaties presenteren zich met zeer hoge beschermingsniveaus en verschillende gradaties van bijwerkingen. De aard van de gemelde bijwerkingen blijft echter slecht gedefinieerd. Hier presenteren we bewijs dat LNP's die in veel preklinische onderzoeken worden gebruikt, zeer inflammatoir zijn bij muizen. Intradermale injectie van deze LNP's leidde tot snelle en robuuste ontstekingsreacties, gekenmerkt door massale infiltratie van neutrofielen, activering van diverse ontstekingsroutes en productie van verschillende ontstekingscytokines en chemokines. Dezelfde intranasaal toegediende dosis LNP leidde tot vergelijkbare ontstekingsreacties in de longen en resulteerde in een hoog sterftecijfer."

Voor als u zich wat meer wil verdiepen in de materie, hier de niet eenvoudig te lezen wetenschappelijke onderzoeken, maar de strekking is duidelijk.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8604799/

Stevig verhaal van Hans Siepel. Hij wordt veel gevraagd voor lezingen en gesprekken en heeft heel wat zowel kritische als spirituele boeken geschreven. 
https://twitter.com/gregVrij/status/1621846905754894339s=20&t=hdn0LEKXw7LGpD6FZb7AQ


                                                                     stevepb