vrijdag 7 april 2023

Gebrek aan ethiek en geit

Goedemorgen allemaal, op deze koude, natte Goede Vrijdag.
Ook meteen een goed bericht. Een verschrikkelijk bericht natuurlijk want het gaat opnieuw over rijk worden ten koste van alles en iedereen, maar elke openheid en zeker door mensen die dicht bij het vuur zaten of zitten vind ik alleen maar heel goed. Een heel belangrijk gesprek.

Vertaling:
In een schokkende uiteenzetting zegt Ex Pfizer Vice President Roland Daumesnil dat hij de prik niet heeft genomen omdat het geen echt vaccin is en vol gevaren zit.
Hij gelooft dat ongeveer 22 miljoen Fransen (30%) niet gevaccineerd zijn of valse certificaten hebben.
Ontzet door het gebrek aan ethiek en de noodzaak om koste wat het kost winst te maximaliseren, merkt hij op dat Pfizer zojuist 43 miljard heeft geïnvesteerd in kankerbehandelingen. Handig gezien het feit dat er aanwijzingen zijn dat kanker een bijwerking is van de prik.

https://twitter.com/SaiKate108/status/1643490685394497537?s=20NoName_13

Mensen vragen zich af hoeveel mensen nu nog een prik zouden nemen, als er weer een prik campagne zou komen. Over 5 jaar zal er veel meer duidelijk zijn over gevolgen, maar er is nu ook al veel duidelijk. Toch denk ik dat het nog steeds een aanzienlijk deel van de bevolking zou zijn, Met je ogen dicht alles over je heen laten komen en je mee laten sleuren ...

Hoe ziet de wereld er over 100 jaar uit?