zaterdag 15 april 2023

Buiten en nog steeds stilte

We hadden begrepen dat het in het weekend heerlijk weer zou worden, maar het regent veel en het is koud. Gisteren hebben we wel een half uurtje in de zon gezeten, heerlijk!
De daardoor aangemaakte vitamine D en het genot van even lezen in de warmte neemt niemand ons af.


Cdd 20 


Zolang er nog steeds niets gebeurt met oversterfte blijf ik er af en toe over schrijven.
Dr John Campbell maakte een video over een sportief en gezond 14 jarig Japans meisje.
Ze overleed vlak na haar derde prik. Campbell, die zeer genuanceerde en in het begin behouden arts, wil de verhalen vertellen van mensen achter de statistieken. De video van Campbell is zoals de afgelopen jaren zoveel video's, offline gehaald. Je zou toch denken dat in deze fase ... maar nee. Hoe veelzeggend, dat dit nu nog steeds aan de hand is. Er is in een medisch juridisch tijdschrift wel over het meisje geschreven. Het klinkt ook uitzonderlijk, 14 jaar! Waarom liet een meisje van 14 jaar zich prikken??
Campbell heeft geen idee waarom deze video er niet mocht komen. Een andere ervaring, over het overlijden van de BBC-reporter Lisa Shaw, door de prik, mag waarschijnlijk wel.
Hier gaat het namelijk om berichtgeving in het publieke domein. Er zijn trouwens al allerlei filmpjes over. Dat wel of geen openheid uitmaakt als het over een al dan niet publiek domein gaat is voor degene die overleden is en voor de nabestaanden een rare scheiding. Het is voor iedereen even erg.

21 mei kreeg Lisa Shaw de eerste prik van A.Z. Het ging meteen mis, ze kreeg hevige hoofdpijn. Ze belandde op de IC van een ziekenhuis en overleed aan prik-geïnduceerde trombotische trombocytopenie, ofwel aan bloedproppen, bloedingen en zwellingen in de hersenen. Op haar overlijdensakte stond dat mogelijk de prik de oorzaak van haar overlijden was. Uiteindelijk heeft een lijkschouwer hierover uitsluitsel gegeven. Het kwam inderdaad door de prik.
Bij iedereen zou vanaf het begin bij vermoeden autopsie gedaan moeten zijn, dan zou het verloop zowel wat betreft deze daad als wat betreft de publieke opinie tegengesteld zijn verlopen aan hoe het nu is gegaan.
Haar man, Gareth Eve, heeft bijna twee jaar lang geprobeerd om in contact te komen met de regering. Hij stuitte op een muur van stilzwijgen, zowel bij de overheid als bij A.Z. John Campbell moet terugdenken aan de twee keer dat hele House of Commons wegliep toen parlementsleden speeches hielden over vaccinatieschade en oversterfte.

In de Andere Krant: "In reactie op een Wob/Woo-verzoek zegt het ministerie van VWS geen batchnummers van vaccins, gekoppeld aan bijwerkingen en overlijdens, te kunnen verstrekken. Volgens VWS zijn deze gegevens niet te vinden. Onafhankelijk onderzoeker Cees van den Bos vindt dit hoogst merkwaardig, want RIVM en Lareb hebben van meet af aan batchnummers en bijwerkingen bijgehouden. Dat zijn ze ook verplicht op grond van de Wet publieke gezondheid (Wpg). “Als deze gegevens niet beschikbaar zijn, zoals de minister zegt, dan overtreedt hij daarmee de Wpg.”

In Amerika is gebleken dat de batches sterk verschilden. Bij de een waren de negatieve effecten veel sterker dan bij de andere. Wat zou onderzoek hiernaar veel uit hebben gemaakt.
Een zin die ik nog even aan wil halen is: "vaccinfabrikanten varieerden met de hoeveelheid ‘werkzame stof’, om te testen welke hoeveelheid het meest effectief zou zijn." En dan zijn er nog mensen die niet geloofden in een experiment dat nog in de testfase was? Ik vind die hele prik verschrikkelijk, maar sec kijkend naar hoe ermee omgegaan is ... er klopt zoveel niet.
Hier is het hele artikel: https://deanderekrant.nl/nieuws/vws-overtreedt-wet-met-weigering-bijwerkingen-en-batchnummers-vaccins-vrij-te-geven-2023-04-

Als u het leest ziet u ook "De vogelgriep als voorbode van nieuwe gezondheidsdictatuur". Ook een heel interssant artikel. Ik mag toch hopen dat het niet zover komt, alsjeblieft niet! Bij dieren is het natuurlijk al heel lang dramatisch. Hoeveel gezonde dieren zijn er de afgelopen jaren gedood? Misdadigers allemaal. Ik word hier zo boos over. Die arme dieren. Laten ze bezig zijn met de oorzaak!
Er staat een treffende cartoon bij.