maandag 24 april 2023

Boeken , overwinning en ceremonie

Er is een mevrouw die een literatuurapotheek heeft, ik schreef er al eens iets over geloof ik..
"Ik bezit er een, ben er een. Wat ik doe is dit: ik lees, onthoud, vis troost, moed en geestkracht uit literatuur, herlees die passages wanneer iemand hiervan iets nodig heeft. Verhalen ipv pillen."
https://twitter.com/bianca_schriek/status/1645759765513895936?s=20
Een Canadese verpleegster is vrijgesproken van 'onprofessioneel gedrag' voor het online posten over COVID-prikschade. Ze deed hier uitspraken over na het zien van de beschadigingen door de prikken en na onderzoek. “Canadese verplegers verdienen beter dan te worden bedreigd met disciplinaire maatregelen voor het vertellen van de waarheid aan het publiek”, reageerde de advocaat Keith Pridgen nav de overwinning. Hij vertelt dat de zaak kon worden opgelost omdat er op geen enkele manier was aangetoond dat de verpleegkundige iets niet goed had gedaan.  

Net zoals hier, in BelgiĆ«, Engeland, Amerika, Duitsland enz. spraken veel verpleegsters en doktoren zich in Canada uit, kort nadat de COVID-injecties massaal waren gegeven, om hun persoonlijke ervaring te benadrukken met de negatieve bijwerkingen bij patiĆ«nten die de injecties hadden gekregen. 

Ik las ook ergens dat er in Canada veel artsen plotseling zijn overleden na de prikken, maar eigenlijk moet ik dit niet schrijven want ik heb geen idee meer waar ik het las. Volgens mij ging het om 150 artsen. 
Werd per land dezelfde dosis gegeven, of was er een verschil? Dit vraag ik me nu af, ik weet het niet. Het lijkt of de soort effecten per land of werelddeel verschillen. Er is overal heel veel oversterfte, maar de manier waarop mensen doodgaan verschilt, niet zo zeer waaraan. 

---
Hoe mooi dat in Peru rituelen zijn om de aarde te bedanken. Afgelopen vrijdag werd er op de San Christobal-heuvel  een ceremonie gehouden om de natuur te bedanken.
In veel landen zouden er rituelen moeten zijn om verontschuldigingen aan te bieden over hoe misdadig er met de aarde om wordt gegaan. En hoe men zal proberen het vanaf NU beter te doen. De aarde, de natuur is zo prachtig, het geeft alles! En als je ermee om gaat zoals gedaan wordt kan je je toch alleen maar schuldig voelen, als er enig bewustzijn is. 
Maar dit is mooi. Eigenlijk bedank ik de de aarde in gedachten ook vaak voor al haar giften. Het zorgt voor zoveel vreugde. Prachtige bomen, die voor noodzakelijke zuurstof zorgen. Kruiden, planten, bloemen, die alle voedingsstoffen geven die we nodig hebben. maar ook medicinaal  belangrijk zijn. En de schoonheid, de kleuren en geuren. De vlinders en bijen die voor de bestuiving zorgen zodat planten zich vermeerderen en 
alles in leven blijft. De bijen die voor honing zorgen, waar op een heel verantwoorde manier mee omgegaan moet worden. Samenwerking tussen mens en dier. Balans en harmonie.  

AndreasAux

Ik vind dit zo'n mooie foto en ik zag dat hij met milieubeheer te maken heeft., heel toepasselijk dus.