donderdag 6 april 2023

Varkens


Een mooi begin van de dag weer en het kan iets zijn wat regelmatig terug gaat komen. Dit is onverstoorbaar en teder tegelijk.
https://www.nu.nl/299429/video/zwerfkat-springt-op-imam-tijdens-ramadangebed-in-algerije.html
Met een positief begin is er een bodem gelegd. Net zoals de dag beginnen met een goed ontbijt. Maar waar blijft het??? https://twitter.com/i/status/1643638825825050628

Vanmorgen vertelde een oude meneer mij dat hij ooit een medicijn, voor de jicht in zijn oog, kreeg. Hij kreeg daarna vreselijke last van zijn oog en kon alleen nog maar dubbel zien. Keer op keer ging hij naar het ziekenhuis. Niemand kon hem helpen tot er uiteindelijk iemand was die zei dat hij dat medicijn nooit had moeten krijgen, dat het zijn oogzenuw had aangetast.
---

Gisteren zijn in Sint Oedenrode door een brand in de stallen 9000 varkens levend verbrand!
Het bericht hieronder is uit 2021, maar het geeft het probleem weer. Het heeft geen prioriteit en het gaat om geld.
https://nos.nl/artikel/2385775-het-systemische-probleem-achter-de-dood-van-dieren-bij-stalbranden
Hoe zal dat geklonken en geroken hebben, verschrikkelijk.

Heeft u gisteren de debatten gevolgd in de Kamer? Omtzigt raakte weer alle pijnlijke plekken. Ik heb alleen maar fragmenten gezien. Als de MP antwoordt, het lijkt of er iets tussen zit. Men heeft het wel eens over teflon en dat is wat ik bedoel, of bepaalde zaken niet binnenkomen. Dat herken ik ook bij de bazen van Frankrijk en Canada (bijvoorbeeld). Merkwaardig. 

Voor de consumindertips maak ik even een nieuw bericht.