maandag 3 april 2023

wet en gif

Op twitter:

"Update! Kuipers dringt aan op een versnelde stemming over de WPG / coronawet, nog vóór de installatie van de nieuwe Eerste Kamer. Dat betekent dat dinsdag 16 mei nu DEFINITIEF is vastgesteld als stemmingsdag. Ondertussen zwijgen de media in alle talen. Een verdacht spel."


Hoe komt iemand erbij om zo'n wet er zo snel mogelijk door te willen jassen. Het gaat niet zo zeer om een coronawet, maar om een pandemiewet.

Dat media in alle talen zwijgen is gewoon geworden, jammergenoeg!

We zagen een oproep om tegen de wet te tekenen, maar we willen niet bij wat voor groep dan ook horen en er staan ook acties bij waar wij anders over denken.

Wij raden van harte aan om vanuit uzelf een briefje te schrijven  

Aan de leden van de Eerste Kamer der Staten Generaal en dit te sturen naar


Postbus 20017

2500 EA Den Haag


Of mailen naar

postbus@eerstekamer.nl


En verder moet iedereen het op zijn eigen manier doen. Laten we alsjeblieft niet de overheid laten bepalen, maar onze verantwoordelijkheid nemen (als u dat ook zo voelt) en energie steken in het bewaren en misschien vooral in het herwinnen van onze vrijheid. Iedereen weet wat de gevolgen zijn geweest van alle maatregelen. Iedereen die zich erin verdiept. En ook als je je er niet regelmatig in verdiept is het overal te zien. 

---

Ik las dat er ongevaccineerden zijn die bloedafwijkingen en bloedproppen hebben. Het zit vooral in lichaamssappen, maar ook in bijvoorbeeld drinkwater? Er blijven veel medicijnresten in water achter en dit dus ook natuurlijk. Dat beseffen 'ze' toch wel? Het zou vreselijk zijn, kiezen om iets niet te doen en er dan toch last van krijgen, al zal de hoeveelheid in water veel minder zijn dan bij direct contact. Ook hiervan weet ik niet of iedereen er last van zal krijgen. Ik ga me binnenkort maar eens verdiepen hoe je daar invloed op uit kan oefenen.


Duidelijke taal:Dit is een reactie op (vertaald uit het Engels):

"Interne CDC-documenten onthullen dat het Agentschap een recordaantal ernstige bijwerkingen van de COVID-vaccins verwachtte en zag, maar het publiek het tegenovergestelde vertelde."

---

Ik zag gisteren deze foto van wat er door gif door het grote bekende bedrijf gebeurd is in Congo. Weg maisoogst. Hoe moeten ze leven? Misschien is er veel honger. En welke invloed heeft het nog meer?  Wat kan ik intens naar vroeger verlangen, toen er nog niet met gif werd gespoten. Wat een andere wereld.

Na een gezellig bezoek vanmorgen zagen we op de terugweg weer een groot stuk land oranje-geel gekleurd door gif. Waarom mag dat nog? Ik snap er helemaal niets van. En hoeveel ervan komt in het water terecht?

In zijn algemeenheid wordt er denk ik wel minder gif gebruikt, maar elke druppel is een druppel te veel en het gaat nog om heel veel druppels!