vrijdag 14 april 2023

Zuinig en een beetje laf

Sommige kleine handelingen zorgen voor veel effect. Zo doe ik gekookt water bij afwasmiddel, shampoo en bodylotion. Op die manier maak ik er veel meer van! Het lukt niet bij elk merk, dat moet u uitproberen. Ik heb het net gedaan bij body lotion van Yves Rocher, waar ik op zich al eindeloos mee deed en nu met het water is het nog steeds dik en romig (meer nog dan eerst, hoe gek dat ook klinkt) en ik doe er nog zeker 5 tot 10 keer mee denk ik.

In tegenstelling tot waar ik het net over had was dit duur. Ik deed er heel zuinig mee, maar een paar druppeltjes en dat was genoeg, het was sterk. Ik mocht het alleen op zaterdagavond gebruiken van mezelf. En aan het eind dus water erbij en toen heb ik er nog weken mee gedaan. De allerlekkerste is niet meer in de handel en daar begrijp ik niets van. Las ook dat andere mensen het missen. Ik heb een restje bewaard. Af en toe ruik ik eraan.

Vroeger niet, maar nu hoor ik hier ook bij, ik ben een beetje laf. Ik spreek me wel uit, maar ik sta niet op de barricade. Het past niet bij me. Ik wil ook niet geassocieerd worden met bepaalde mensen (maar met andere weer wel!), ik wil geen klappen, wat gebeurde en gebeurt, en 
ik weet ook niet of het helpt. In Frankrijk wordt constant gedemonstreerd en ik zie daar ook oude mensen bij, gewoon een heel gemêleerd gezelschap, die dag in dag uit opkomen voor vrijheid.  Ook in andere landen (je hoort er niets over) zijn demonstraties, maar ik zie nog geen positieve effecten. Als de groep zo groot zou zijn als hieronder gezegd wordt dan kon men er werkelijk niet meer omheen. Nu blijkbaar nog wel, hoe ondemocratisch ook, omdat het recht van de sterkste wordt beleden. Een grote groep hobbelt mee. Ik ben wakker, maar praat zachtjes, al probeer ik zo open mogelijk te zijn en doe ik mijn best andere kanten te laten horen.
Van "De-acrieve-herinnering"
 op twitter:Erick Overveen: "Als 2 miljoen Nederlanders de straat op waren gegaan om tegen de lockdowns te protesteren, was het nooit zover gekomen. Maar de meesten kunnen de grondrechten gestolen worden. Dus laat die coronawet, wpg maar komen. De Nederlandse burger gaat ten onder aan zijn eigen lafheid."                                                                                  geralt 

Arts:"De man vond dat het zijn plicht was als burger omdat de overheid het aangeraden had.
Hierdoor heeft hij levenslang hartschade net zoals 5 andere patiënten die ik zag.
Ik vergeef het de overheden nooit dat ze mensen voorgelogen en gedwongen hebben om zich te laten prikken.

30-jarige man heeft hartritmestoornissen, druk op de borst en verminderde inspanningscapaciteit. Dit begon enkele weken na zijn 4de in september 2022 en zijn huisarts vond het niet nodig om hem naar een cardioloog te verwijzen. 


Een van de reacties en ik denk ook van iemand uit het veld: 
Artsen die de bijwerkingen van de mRNAs ontkennen, miskennen letterlijk de waarschuwing die op de wetensch bijsluiter vd Cv19 spuiten staat, nl “dat deze spuiten onderworpen zijn aan aanvullende monitoring. Daardoor kan snel nieuwe veiligheidsinformatie worden vastgesteld.”

(Ik heb die bijsluiter gezien en ik dacht juist dat er geen bijsluiters waren. Misschien is dit in België? Vaak staat onder kritische berichten en zo ook hier "Het volgende materiaal bevat mogelijk gevoelige content." Dat zijn niet zichtbare berichten. Juist dan kijk ik natuurlijk. En toen ik erop klikte zag ik de bijsluiter. En dat noemen ze gevoelige content?? Het is toch wat.)
Onze buurvrouw waar ik vaker over schreef zei dat ze zo moe is. Ze zei ik laat nu 2 van de 6 medicijnen die ik nam staan en ik ga nu naar de dokter om te vragen of er nog iets weg mag. Waarom nam ze ze? Mensen laten het allemaal maar gebeuren. Het is zo normaal geworden dat ouderen (en heel veel jongeren!) medicijnen nemen. Of het er gewoon bij hoort. Wat een wereld. De zon schijnt en ik zie geen enkel wolkje. Ik ga nu pas wandelen want Henk was al zo lang op dus we hebben eerst ontbeten, veel gelezen en geschreven. Ik ga verse eitjes van rondstruinende kipjes halen en dat is even lopen. Er staat gewoon een potje bij de eitjes voor contant geld. Helder en duidelijk. Overzichtelijk, je ziet waar je geld blijft en duidelijk ik geef dat in ruil voor dat. Fijne dag allemaal!