zaterdag 29 april 2023

Drop en andere zaken

Goedemorgen allemaal. Ik kan vaak het verschil tussen de 5 en 6 niet zien, als ik op mijn horloge kijk, als ik inbed lig. Ik zei tegen Henk dat het 6.45u was. Dat is uitzonderlijk laat voor hem om op te staan. Later zag ik dat het 5.45u was geweest. We hebben dus weer een lekker lange dag.
We hebben net een tijd gepraat over drop van vroeger. Henk herinnerde zich het rolletje Faam drop en ik had het over Klene. Hij vertelde over een kruideniertje in Dokkum. Henk komt uit Dokkum. Hij dacht dat Klene toen nog niet bestond, maar toen ik het opzocht zag ik  dat de fabriek in 1876 in Rotterdam is opgericht. Hij weet zeker dat hij vroeger een rolletje Faam had en ik weet het niet meer, maar het waren zulke, kleine dropjes.Ik ben ooit opgepakt omdat ik een pakje pk kauwgum had weggenomen (foei!) bij een supermarkt (lang geleden schreef ik hier al eens over) omdat ik ook eens stoer wilde doen. Stoer doen op zo'n manier past duidelijk niet bij me. De politie kwam eerst naar de winkel waar het gebeurd was en daarna moest ik naar het politiebureau komen. Onderweg gooide ik het rolletje drop, dat ik ook gestolen had weg. Stel je voor dat ze het alsnog zouden ontdekken. 
Als je bedenkt waar ik voor naar het politiebureau moest (20 cent) en in wat voor wereld we nu leven ...

Deze drop herinner ik me zo goed, heerlijk. Henk zegt dat je er helemaal een bruine mond van kreeg. Dat weet ik niet meer, maar ik weet nog wel precies hoe het smaakte.
Ze hebben geen rolletjes drop maar geloof ik, maar heel veel andere dropproducten. We hebben altijd Klene drop zonder suiker. Geen zoete, maaar zoute, of dubbelzoute.
De geschiedenis en hoe het nu is, lekker en origineel.
https://www.klene.nl/geschiedenis
Van de drop over naar de ernstiger zaken, die ik al aankondigde.
Er zijn vorig jaar 6000(!) mensen meer overleden dan normaal. Duidelijk niet door corona en niet door griep zegt zelfs een door veel mensen verguisde Volkskrantjournalist. Er zijn mensen die zitten overal bovenop en houden bij wat iedereen schrijft, bijvoorbeeld als het over deze journalist gaat. Ik probeer me te informeren, maar gedoseerd. Wel de kern rakend, dat is voor mij heel belangrijk. Alle informatie bijhouden is onmogelijk .

Ik lees steeds meer over hoe mensen behandeld zijn tijdens 'de periode', laat ik het zo maar eens noemen. En 'de periode' staat niet op zichzelf. Een Zwitserse arts, cardioloog, meer dan 30 jaar ervaring, o.a. jaren op de IC gewerkt. Zwaar, verantwoordelijk werk. Hij sprak zich duidelijk uit en hij wist maar al te goed waar hij het over had. En daarvoor is hij drie jaar geleden gedwongen opgenomen, in een isoleercel gestopt en kreeg hij gedwongen medicijnen toegediend, walgelijk. Wat een nachtmerrie moet die man beleefd hebben. 
Hij zegt : "Nu ben ik er weer en ik spreek de waarheid luider dan ooit.
Niets dan de waarheid spreken is ongelooflijk krachtig en maakt ons onkwetsbaar. Omdat de waarheid het goede is, en uiteindelijk altijd zal winnen."
Dit gebeurde in Zwitserland!!!! Hij is een soort mens als Jan Bonte. Woedend, soms grof (je kan ook niet anders dan gefrustreerd raken als er zoveel machteloosheid is) en het hart op de juiste plaats. Gebaseerd op pure kennis, die niet vertroebeld is door geldelijke belangen. 
Het stukje tekst eindigt met: "De leugenaars vernietigen zichzelf publiekelijk in exponentieel toenemende aantallen."

Ik zag gisteravond een verslag van Herman Steigstra. Weer een onderzoek, zonder de prikken erbij te betrekken. Je wordt er soms zo moedeloos van en tegelijkertijd is het lachwekkend omdat het er zo dik bovenop ligt. Maar de mensen die beschadigd of overleden zijn kan je zo niet behandelen!

Ik kwam op twitter ergens een treffend regeltje tegen: "masks don't work, they just show your obedience".
Zo was het steeds, mensen gehoorzaamden braaf en juist dit is waar wij zo ontzettend van zijn geschrokken.

En dan nu iets waar ik niet eerder over heb gehoord bij overleden mensen. 
Ik las: "Tijdens het afleggen worden er uit overleden mensen lange, witte draden ‘getrokken’. John Campbell had hierover al wel gehoord, omdat verzorgers/afleggers aan de bel trokken. Zoiets hadden ze namelijk nog nooit meegemaakt. In Duitsland is patholoog professor Arne Burkhardt erin gedoken en hij doet onderzoek om uit te vinden waar het precies om gaat. Wat een geluk toch dat er artsen zijn zoals hij. Vaak artsen die niets te verliezen hebben omdat ze gepensioneerd zijn. Als de afgelopen jaren er niet geweest waren had Burkhard nu een heel ander leven gehad denk ik. Nu werkt hij, samen met anderen, keihard om duidelijkheid te krijgen."Het gaat om enorme draden die niet tijdens het leven kunnen zijn gevormd, want dan zouden ze het bloedcirculatiesysteem volledig blokkeren. Het gaat dus om een fenomeen dat zich na de dood heeft ontwikkeld."

"Arne Burkhardt en zijn team hebben inmiddels vastgesteld dat deze vreemde substantie geen bloedproppen zijn. Bovendien weten ze dat het een vaccin-gerelateerd fenomeen is, en niet het gevolg van een coronabesmetting.
Ze vinden namelijk alleen spike-eiwit, en niet  het hele virus."
Soms denk je toch in een film beland te zijn. Hier staat het hele artikel:
https://cafeweltschmerz.nl/dr-j-campbell-pathologen-trekken-aan-de-bel-vreemde-substanties-aangetroffen-na-vaccinatie/

En dit is een verslag van het tweede artsensymposium over bijwerkingen van de vaccinaties.
Tienduizenden reacties en ja, wat veel terugkomt, hoe is het in Godsnaam mogelijk dat niet iedereen hier wakker van ligt? Wij begrijpen er in ieder geval helemaal niets van.
Waarom verdiepen niet veel meer mensen zich in wat het ingespoten eiwit doet in je lichaam? 
Wel als de dood voor het virus zijn indertijd en niet voor ernstige gevolgen van de prik?
https://www.youtube.com/watch?v=jLJXL3YlHKE
Er is trouwens allerlei informatie over wat je het beste tot je kan nemen, als je geprikt bent.
Ik zal me daarin verdiepen.

Ik vroeg me af of soort en doses uitmaakten en Henk had gelezen van wel. Dat het zelfs per dag kon verschillen. Ik herinner me dat uitvaartverzorgers hier aan de bel trokken door de enorme hoeveelheid doden en dat er bijvoorbeeld rare verkleuringen waren. Ze waren onthutst door de enorme toename overledenen, ze konden het nauwelijks aan. Even onthutst waren ze door de verschijnselen die ze zagen. Waarom hoor je ze nu niet meer? Misschien kregen ze ook een spreekverbod.

Dit was weer een heel verhaal, fijn weekend allemaal!