zaterdag 22 april 2023

Reactie op onrecht en quiche

Ik weet niet of het in elke situatie terecht was, maar als het om dwang, stokken of stierengevechten gaat ben ik blij met het terugvechten! Wat denken mensen wel niet om zichzelf boven dieren te plaatsen en daarmee denken te kunnen doen wat ze willen.
https://twitter.com/paulblom/status/1649391222442557441?s=20

Door dat geschrijf over de quiche van Koning Charles kreeg ik er zo'n zin in en dus maakte ik een spinaziequiche van wilde spinazie, met verse knoflook, van die stengels, heerlijk! Het groen had ik erover heen geknipt. De volgende dag koud was de quiche eigenlijk nog lekkerder.Na dit bescheiden stukje hadden we nog een stuk.


Na een lang en eigenlijk heel fijn tandartsbezoek plukte ik het eerste 'veldboeketje' van dit jaar, voor Henk. Het 'heel fijn' heeft met het contact met de tandarts te maken, Waardoor ik me niet 70, 80, of 90% overgeef, maar 100%. Ik ben ook zo blij met zijn vrouw, die mondhygiƫniste is, en de beste van de wereld. Ik kan het weten want ik heb er wel 15 gehad. Het was een ingewikkelde behandeling, maar ik zei tegen hem: Als iemand vraagt wat je gedaan hebt kom ik daar niet uit dus zeg ik "van alles". :-)
De behandeling was extra spannend omdat het door de kroon heenging. Gelukkig zonder verdoving. Ik kon anders ook de pijngrens niet aangeven. Hoe fijn om dan opgelucht door het groen en langs alle voorjaarsbloemen te lopen.


                                             Ik wens u allemaal een fijn weekend!