donderdag 7 september 2023

Controle en 80%!

Factcheckers, het woord alleen al, wie controleert wie? Er bestaan zelfs erkende factcheckers.

Arts Jona Walk:
"Erkende factchecker" is niet echt iets, maar een titel die recent is bedacht. Amerikaanse/Braziliaanse onderzoeks journalist Glenn Greenwald zet dit mooi op een rij, "factcheckers" bij tech bedrijven werkten eerder in politiek of overheid."

"Ik ben cum laude gepromoveerd in de vaccin wetenschap, met 25 wetenschappelijke publicaties over infectieziekten, 5 over Covid.
Mijn werk werd verwijderd door "erkende factcheckers".
Konden die echt de inhoud beoordelen? Of keken ze of het overeenkwam met het overheidsnarratief?"

"Een overheid zou niet mogen besluiten wat informatie en wat desinformatie is."`
---
Arts Frank Peeters (Vlaanderen):
"De 11de coronagolf lijkt hier begin september na zoveel prikken naar zijn hoogtepunt te gaan en volgende maand mag iedereen een booster gaan halen tegen een coronavariant die ondertussen weer verdwenen is."

Hopelijk gaat iedereen nu inzien hoe zinloos die vaccinatiecampagne is.
---
Deze woorden zijn eerder uitgesproken, maar in Nieuw-Zeeland, een van de landen met de strengste regels beantwoordde premier Chris Hipkins het afgelopen weekend een vraag over mensen met vaccinatieschade door te zeggen: “…ze hebben uiteindelijk hun eigen keuze gemaakt.”
Ik ging op zoek naar meer informatie en ontdekte dat in bepaalde andere landen toch veel kritischer werd gekeken naar bijvoorbeeld de snel dalende effectiviteit van de prikken. 
---

Ik schreef laatst over Israël en was vergeten dit nog te noemen. Een duidelijke actie:
'Zwarte dag' in Israël benadrukt met volledig zwarte advertenties op voorpagina's
Verschillende grote Israëlische kranten zijn dinsdagochtend verschenen met volledig zwarte voorpagina’s. Het is een reactie op de goedkeuring van de zeer omstreden wet ‘ter annulering van de redelijkheidsnorm’.



stux 

Aantal kankergevallen wereldwijd sinds 1990 met bijna 80 procent toegenomen
Het gaat hierbij niet om ouderdomskanker, maar om beginnende kanker bij mensen onder de vijftig jaar. 80% is krankzinnig veel.
https://www.theguardian.com/society/2023/sep/05/cancer-cases-in-under-50s-worldwide-up-nearly-80-in-three-decades-study-finds

Wetenschappers staan aan het begin van het onderzoek om de oorzaken van die enorme stijging te achterhalen. Wat??? Je begrijpt het niet. Oorzaken als roken, obesitas, ongezonde voeding, te veel alcohol zijn al jaren bekend, evenals giftige stoffen, maar er is natuurlijk veel meer. Hoezo werd er weinig onderzoek naar gedaan?
Er is zoveel te bedenken dat kan zorgen voor een bijdrage aan kanker. Laten we met de prikken beginnen. En dan gaat het ook nog om waarom krijgt de ene mens het wel en de ander niet en waarom reageert de ene mens er anders op dan de ander? Al die chemische en innerlijke processen in de mens en welke weg heeft iemand te gaan en waarom?
En dan hebben we het alleen over kanker.
---

Tot slot voor dit bericht belangrijke woorden:
‘Burgers zijn niet het eigendom v/d staat. […] Een controlestaat is gestoeld op een totaal defect en afwijkend mensbeeld. Bescherming van grondrechten en nadenken over een mensbeeld zijn nodig om dat te voorkomen.’ 
Pieter Omtzigt in zijn Binnenhoflezing.


MeditoGo2