donderdag 28 september 2023

Goedemorgen / Naomi

Schattig.
https://x.com/buitengebieden/status/1707258166101066190?s=20 

Dit was zo lekker, gewoon gekookte aardappeltjes, champignonragout, met mosterdpoeder en flink versgemalen peper, bieslook en een slaatje van koolrabi en tomaat, met een wat zoet sausje. 
Dit is op een ontbijtbordje want zo nog een vullend toetje.


Als toetje hebben we op dinsdagavond altijd cichorino met iets lekkers. Ik had nog een soort rijstevlaai in de diepvries, maar die hadden we eerder en toen dacht ik; invriezen gaat niet, het wordt een beetje nattig. Ik heb het even in de airfryer gedaan en toen was het goed. 
De buitenkant, het deeg proefde echt als deeg van een vlaai terwijl er geen tarwe en gist aan te pas komt.


Er is veel te lezen en te zien van Naomi Wolf. Ik ken haar van lang geleden, een welbespraakte, intelligente vrouw, een fijn mens. Een bekend boek van haar is 'De schoonheidsmythe'.
In deze tijd is een dergelijk boek nog veel noodzakelijker. Schreef een bekende 'influencer' het maar. Wat zijn mensen met hun uiterlijk bezig. En dan al die ingrepen ... Er zijn heel wat vrouwen die er later spijt van krijgen.
Terug naar Naomi. Ze is een bekende ‘Amerikaanse schrijfster en feministe (vroeger 'links' genoemd), oud-adviseur van president Clinton. Ze werd gecanceld door 'linkse' groeperingen, nadat zij waarschuwde voor de covid-maatregelen en de prik. Ze liet zich niet ontmoedigen en mobiliseerde enkele duizenden (3500!) wetenschappers, om honderdduizenden pagina’s aan onderzoeksresultaten van de bekendste prikfabrikant te onderzoeken.  Ze komt tot schokkende conclusies ...
https://deanderekrant.nl/nieuws/mrna-campagne-is-de-grootste-misdaad-tegen-de-mensheid-uit-de-geschiedenis-2023-09-26