dinsdag 12 september 2023

Controle en juist geen controle

Eerst over druiven kweken, een manier die ik niet kende.
https://www.facebook.com/watch?v=1031163434732044

Ik zou elke dag wel over controle kunnen schrijven, maar dan wordt het te beklemmend dus dat doe ik niet. Af en toe wel.

"Mensen in Zweden hebben nu een telefoon met een camera en NFC-chip nodig om hun digitale ID te activeren. Digitale ID wordt nu voor veel dingen in Zweden gebruikt, zoals online bankieren en meer. Het is geen complottheorie meer. (Zweedse journalist en politiek commentator). 
In Denemarken schijnt dit ook zo te zijn.
Ik heb het even bij mijn nieuwe buurman gecheckt. Hij en zijn vrouw hebben 15 jaar in Zweden gewoond. Fijn voor ons dat ze verhuisd zijn!
---
Ik zag het verhaal van de moeder van Caitlin, nadat ik het overigens gelezen had.
Ze is overleden door de 2e prik. Artsen maakten er een astma-aanval van, maar ze had geen astma en bij autopsie bleek dat haar hart sterk vergroot was.
Vanaf het moment dat Caitlin na de prik stierf, begon het verdoezelen.
De lijkschouwer verdoezelde de waarheid.
Medische gegevens zijn gewist, batchnummers verborgen en de Qld-wetgeving werd gewijzigd om rechtszaken te stoppen.
https://x.com/SaiKate108/status/1700785213687967849?s=20
---
Aan de andere kant, als er controle moet zijn heerst er een zwijgcultuur. Kunt u geloven dat er in Engeland seksueel misbruik plaats vindt tijdens operaties? De bekende hierarchische structuur die heerst in ziekenhuizen zorgt dat het vooral gaat om leidinggevenden die misbruik maken van jonge vrouwelijke artsen in opleiding. Geen incident, nee 90(!!) procent van de vrouwen is er getuige van geweest en 81% van de mannen. Dit blijkt uit een groot onderzoek dat door meerdere universiteiten is gedaan naar seksueel wangedrag binnen de chirurgie. Het varieert van licht seksueel wangedrag tot verkrachtingen. 63% van de respondenten is slachtoffer.

sasint