woensdag 13 september 2023

Boekenserie

Goedemorgen allemaal, op deze 'eindelijk regendag'. Voor ons dan eindelijk. Alles knisperde van droogheid, de afgelopen dagen.
Hoe gaat het met u?

Ik moet het gaan nummeren of zo, de foto's van de boekenserie. Overal boekenserie bij zetten kan natuurlijk ook. Prachtig weer, deze, die Henk net via facebook stuurde, met als titel:  

Un arbre de connaissance

In bed lees ik het 2e Privé Domein deel van Gerbrand Bakker en buiten las ik, en ik zal de laatste van Nederland zijn, 'Komt een vrouw bij de dokter' van Kluun. Wat schrijft die man goed. Gerbrand Bakker ook, maar die kende ik al, van 'Boven is het stil', zijn columns in Trouw over zijn leven in de Eifel en de 1e Privé Domein 'Jasper en zijn knecht'. Allemaal zeer de moeite waard.
Ik verheug me om verder te lezen in Kluun. Of ik er vandaag tijd voor heb weet ik niet, eerst de begeleiding, dan met mevrouw naar de kapper (een cadeautje van kapster en mij) die zelf de schaar in heur haar had gezet. Een paar dagen geleden stond ze aan de deur: "Ben ik in de war?". 

Ik wens u een fijne dag, met hopelijk even tijd om te lezen.