zondag 10 september 2023

Vervuiling en open staan

Wilt u ook een klimaatplicht voor grote, vervuilende bedrijven? Dan kunt u hier tekenen.
https://milieudefensie.nl/klimaatplicht?utm_source=whatsapp-share&utm_medium=social&utm_campaign=klimaatplicht&act_source=whatsapp-share&act_medium=social&act_campaign=klimaatplicht

Het hele stikstofverhaal vind ik ingewikkeld. Ik vind dat er veel minder vee zou moeten zijn maar op de eerste plaats voor de leefbaarheid van de dieren. Te veel stikstof zal bijdragen aan een verandering van de natuur dus er zal wel iets aan gedaan moeten worden, maar hoe?
Op Schiermonnikoog hebben ze nu 40% minder koeien zodat er minder stikstofuitstoot zou zijn, maar ... het tegendeel gebeurt, er is nu meer stikstof! Hoe kan dat??? 
Juist omdat het een afgesloten gebied is begrijp ik er niets van.

ELG21

Als je open staat komt 'alles' (ik besef dat er nog heel veel is wat ik niet weet) binnen. Als je niet open staat heb je geen idee wat zich allemaal afspeelt. Hoeveel mensen lijden door hoe er met ze om wordt gegaan?
Als je je erin verdiept zijn het er heel veel, mensen die het beste willen, maar hun mond moeten houden. Weer eens een voorbeeld: 

Advocate (Vlaanderen): "Alle academici, advocaten, artsen, wetenschappers, zelfs journalisten en ook heel veel gewone burgers die tegen de stroom in durven te zwemmen ondergaan, in meerdere of mindere mate, grote problemen. Ik zou zelf ook een boek kunnen schrijven over de censuurmaatregelen, de vele intimidatiepogingen, de zware druk, de pesterijen, de telefoontap en nog veel meer. Ik ben er op een bepaald moment aan onder door gegaan. Ik heb de Balie, na 33 jaar advocatenpraktijk verlaten om vrij te kunnen spreken. De enige beslissing die ik kon nemen en achteraf beschouwd ook de beste beslissing die ik kon nemen.  
Dit gedoe zal niet eindigen in een totalitaire samenleving. Het IS al een totalitaire staat waar de staat bepaalt wat waar is en wat niet en wat er gezegd mag worden en wat niet, op straffe van sancties. We moeten waarheidsgetrouw blijven spreken, de vele, vele leugens aan de kaak blijven stellen en de bevolking informeren."
---

Izumiotsu City, Osaka stopt met het aanbevelen van risicovolle vaccinaties.
Lokale overheden en artsen gaven hun mening over de bijwerkingen van de vaccins.
"Hoe meer mensen worden gevaccineerd, hoe meer mensen besmet raken"
https://twitter.com/_aussie17/status/1699945844932497593?s=20
Een engelstalige reactie:"Ik denk dat zelfs als de premier alle schuld op zich neemt voor de onnodige dood veroorzaakt door dit ‘vaccin’ en op de nationale televisie live harakiri pleegt, de MSM in het westen het zullen negeren."
Dat denk ik ook, (bijna) alles wordt nog steeds genegeerd.
---
Mocht er nog iemand twijfelen of de prik gentherapie is ... ik had het al eerder gelezen, de woorden van deze meneer. Hier zie je het hem, president (van bayer) zelf zeggen. Hij zegt dat als mensen het geweten hadden 95% van de mensen de prik niet genomen zouden hebben. Hoeveel deskundigen ook gewaarschuwd hebben, het horen van het bedrijf zelf werkt misschien voor sommige/veel mensen sterker. 

https://twitter.com/clapictrix/status/1698982991165538476?s=20 

Om nog even bij de vervuilende stoffen en dit bedrijf te blijven, BBB stemde tegen een verbod op glysofaat. Hoe kan iemand tegen een verbod zijn en vooral hoe kan iemand het gebruiken, met alle desastreuse gevolgen van dien. Er is een zeer grote kans op de ziekte van Parkinson of een andere neurologische ziekte bij boeren, door gebruik van landbouwgif. Nu las ik dat deze partij bedacht is door het relamebureau van bayer. Ik weet niet hoe dit allemaal zit, maar dan lopen belangen en schade door elkaar. Je doet de partij waar je voor vecht iets ernstigs aan. Alle gif de wereld uit!!!