zaterdag 30 september 2023

Geheimen, mmm en turbo

"Today is a gift and that's why we call it present", las ik bij iemands profiel op Twitter.

Wat mooi gezegd. Ik las dit overigens na het bericht dat contracten met WEF geheim blijven. Het wemelt van de enge dingen overal. Zo jammer dat alleen de rechtse partijen tegen geslotenheid stemmen, al wil ik het niet meer rechts noemen, maar hoe dan?

Conservatief? Dekt ook niet de lading, ik vond links juist vaak conservatief. 

Wanneer komt er een partij die liefdevol naar iedereen toe is, maar wel kritisch, zonder autoritair te zijn en bovenal OPEN.

Jeroen van Bergeijk heeft een boek geschreven over misstanden in bedrijven, hoorde ik door mijn oortjes vanmorgen, bij 'Nieuwweekend'. Hij is undercover gegaan. Een leugen om bij de waarheid te komen en soms is dat hard nodig, zoals bijvoorbeeld laatst bij die mishandeling van bewoners in een tehuis. Het had anders nooit die aandacht gekregen die het nu kreeg waardoor actie ondernomen kon worden.

Een voorbeeld is dat iemand een apparaat koopt bij een postorderbedrijf maar dat eigenlijk niet kan betalen. Hij koopt het dus op afbetaling, met een zeer hoge rente. Op een gegeven moment lukt het afbetalen niet meer en neemt hij een lening(!) om de schuld in te lossen bij hetzelfde bedrijf??!!

De overheid, die pleit voor transparantie, bleek het minst transparant te zijn van alle bedrijven. Dat weten we van de afgelopen jaren, maar op de werkvloer is dat dus ook heel duidelijk.


Het is misschien een grote overgang van spaghetti naar kanker, maar ik hops hier vaker van het een in het ander. Nu eerst dus deze overheerlijke spaghetti. Ik gaf hem eerder door, maar dan direct in de kommen gemaakt, maar ik vind dit misschien nog lekkerder, gewoon in de pan gemaakt. Of nee, niet lekkerder, maar gemakkelijker. De spaghetti koken en in een zeef laten liggen, na er even water overheen gedaan te hebben tegen het plakken.

In de pan 2 volle lepels pindakaas, knoflook, een scheut Tamari of sojasaus en een lepel sambal (eerst een ui bakken kan ook natuurlijk, maar ik maakte dit heel snel). Een paar lepels kookvocht, ringetjes bosui erdoor en na het opscheppen nog veel bosui over de spaghetti.


Nu eerst maar even een afscheiding, voor een beetje afstand. 
________________________________________________________________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maanden geleden schreef ik over turbokankers. Ik weet niet of ik toen ook deze oncoloog noemde. Oncoloog en kankeronderzoeker dr. William Makis luidt de noodklok over de plotselinge toename van ‘turbokankers’…."Jonge mensen van 20, 30 en 40 jaar ontwikkelen agressieve en snelgroeiende "turbokankers". Het jongste geval dat ik heb gerapporteerd was een twaalfjarige jongen die één Moderna-vaccin had gehad. Vier maanden later ontwikkelde hij stadium 4 hersenkanker. En zes maanden later stierf hij. 

Ik heb in mijn carrière waarschijnlijk 20.000 kankerpatiënten gediagnosticeerd. 

Ik heb nog nooit kanker gezien die zich zo gedraagt" 

Schrijfster twitter: "Klopt; één van mijn jeugdvriendinnen is radioloog in een van de grootste ziekenhuizen van NL; zij doet al ruim 35 jaar niets anders dan MRI's analyseren; er is een schrikwekkende toename van turbo kankers; nooit eerder gezien zegt ze." 

Andere schrijfster: "Bij mijn schoonmoeder is vorig jaar een tumor verwijderd die in 3 weken tijd naar 3,5 kg was gegroeid. Dat ding was enorm. Artsen kwamen om de beurt aan haar bed of ze de foto’s mochten zien want zoiets hadden ze nog nooit gezien". 

Vandaag in het nieuws: "Risico neem toe, de helft van de Nederlanders krijgt kanker". 

Professor in de oncologie aan de St. George Medical School in Londen eindigt zijn artikel met: "Het adviseren van boostervaccins, zoals nu het geval is, is niet meer en niet minder dan medische incompetentie; als u dit blijft doen met de bovenstaande informatie, is dit een medische nalatigheid waarop een gevangenisstraf kan staan. Geen mitsen of maren meer. Alle mRNA-vaccins moeten nu worden stopgezet en verboden." https://x.com/robinmonotti/status/1707866498541211710?s=20 

Waarom zijn artsen in Nederland niet zo duidelijk, in het openbaar?? Maar goed, in Engeland is ook een uitgebreid rapport verschenen over de zwakte van de lockdowns. In sommige andere landen is het wat minder dicht dan hier. 

Kevin McKernan, van Medicinal Genomics: "Na vaccinatie hebben patiënten minder witte bloedcellen, die je nodig hebt om cellen op te ruimen die zich misdragen, zoals kankercellen". Dit is het eenvoudige stukje uit het artikel. Eenvoudig maar ernstig. Hier staat meer. https://x.com/robinmonotti/status/1708533124643106988?s=20 Herman Steigstra: "Inmiddels bij LAREB 750 officiële meldingen van overlijden door vaccinatie. Topje van de ijsberg, want meestal is het overlijden eraan niet eenduidig. Vaccin tegen Mexicaanse griep werd van de markt gehaald na 10 overlijdens. Bij Corona nu toch ronde 6! Wie begrijpt het?