woensdag 20 september 2023

Opvallend


Nu zou ik toch echt een bezuinigingsbericht maken, maar dan komt er weer zoveel op mijn pad, waaronder dit en ik geef het voorrang.

Het ministerie van WVS gebruikt opeens het woord coronaprik ipv vaccin. Ik deed dat altijd, maar zij niet. Een opvallende verandering.

Er zat eerst geen bijsluiter bij de prikken en ik heb gelezen dat je hem zelfs bij de apotheek niet mocht lezen. Nu staat er dat je de bijsluiter eerst goed moet lezen voordat je een prik neemt. En als er bijwerkingen zijn moet je die melden. (Dat melden is een verhaal op zich, maar misschien is het inmiddels beter geworden. Er bleek trouwens maar een klein percentage te zijn die de klachten officieel hebben gemeld. Niet alleen in Nederland, dat schijnt wereldwijd zo te zijn.)
De bijsluiter bestaat uit 574(!!!) pagina's en vermeldt op pagina 432 "Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit vaccin toegediend krijgt want er staat belangrijke informatie in voor u."
Zoveel bijsluiterpagina's, hoe kan dat? Bestaan er meer van zulke lange bijsluiters? Het zijn artsen, waaronder een arts/gynaecoloog die dit zegt dus het zal toch echt zo zijn.
In de aangepaste bijsluiter van de prikken (Pf) staat nu dat er een verhoogde kans op pericarditis en myocarditis is
. In sommige gevallen was ondersteuning op de intensive care nodig en er zijn fatale gevallen waargenomen. 
Arts Frank Peeters zegt: "Een dodelijke bijwerking is een reden om medicatie van de markt te halen ..." Hier gebeurt het tegendeel, ze worden opnieuw aangeprezen.

Dr. Judy Mikovits:
(Bekende PhD biomedisch onderzoeker met meer dan 50 wetenschappelijk gepubliceerde artikelen en internationale spreker die oplossingen presenteert.)
"Angst is het virus! Het is altijd infectie door injectie".
https://shop.therealdrjudy.com/ending-plague-by-judy-mikovits-and-kent-heckenlively.html
"De prikken hebben altijd kwetsbare bevolkingsgroepen gedood en
- richtten zich op artsen en verpleegkundigen, vermoordden mijn collega's!
Het staat allemaal in ons boek Ending Plague."
Overal zijn mensen die kritisch zijn en als je bij iemand komt beland je van het een in het ander. Veel te bekijken en nog geen fractie van zoiets kan je in Nederland zien. 
Ik zag bijvoorbeeld een mevrouw die over de veiligheid van de prikken van Pf gaat, een van de 5 'onafhankelijke' leden en door het bedrijf betaald wordt. 
Ik zag dat in de eerste onderzoeken tussen geprikten en niet geprikten er meer geprikten overleden en er van alles niet klopte in het onderzoek. En dit is jaren geleden, er was toen nog geen oversterfte.
 
Ik ga nog een keer 'Painkiller' op Netflix aanraden. Je weet, zo gaat het. Het doet er niet toe of deze informatie nieuw is of een bevestiging. Hoe dit vormgegeven is, hoe het proces duidelijk gemaakt wordt, is zo fantastisch!
Iedereen zou het moeten zien, iedereen.

Een lezenswaardig artikel in de Beliner Zeitung:
https://artsencollectief.nl/berliner-zeitung-harde-aanklacht-arts-getuigenis-afleggen-over-het-verborgen-coronaleed/

Vanaf het begin begreep ik dat de prikvloeistof diep doordrong, maar niet alleen door het eiwit, er is meer. Kankergenomica-expert Dr. Phillip Buckhaults getuigt voor de Senaat van de SC over de DNA-besmetting, gevonden in mRNA COVID-vaccins
""Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide-DNA, het is niet alleen mRNA. Ik ben nogal ongerust over de mogelijke gevolgen hiervan. Het zou enkele van de zeldzame, maar ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken, zoals overlijden door hartstilstand. Dit DNA kan en zal waarschijnlijk integreren in het genomische DNA van cellen die zijn getransfecteerd met het vaccinmengsel. Het verschilt van RNA omdat het permanent kan zijn.  Het zou theoretisch een aanhoudende auto-immuunaanval in de weefsels kunnen veroorzaken. Het is ook een zeer reĆ«el theoretisch risico op toekomstige kanker bij sommige mensen. Er zitten waarschijnlijk ongeveer 200 miljard stukjes van dit plasmide-DNA in elke dosis van het vaccin. Dit is een slecht idee."

Volgens mij is dit allemaal het meest krankzinnige wat er sinds jaren plaatsvindt. Eerst waren er vooral veel vragen, er was scepsis, totaal geen open communicatie, 
alles was verborgen, laat staan dat er respect en interesse voor andermans standpunt was (wat zei de koning gisteren? Begrip voor andermans mening is belangrijk, nul!) en nu is er al zoveel meer duidelijkheid en toch gaat het door.

Ik heb u nog niet gevraagd hoe het met u gaat. Hoe gaat het met u?
Soms word ik zo opgeslurpt door alles wat ik lees. Het kost tijd, het lezen, het schiften.
Nu weer even loskoppelen en bloemkool en rode ui met specerijen bakken in de airfryer.
Wat is het toch een ideaal apparaat, ik gebruik hem meestal vaker dan 1x per dag.

We zien nog steeds overal dahlia's, ik ga even kijken of ik er nog een mooie foto van vind. Het zal moeilijk kiezen zijn.
Ik wens u een fijne avond! 

                           8926


                           Hans
Ralphs_Fotos