vrijdag 26 januari 2024

Grote interesse

Ik ben altijd heel geïnteresseerd als het gaat over remedies tegen kanker (en andere ziektes). Ik heb er zelf veel ervairng mee, als onderdeel van een voor mij vanzelfsprekende manier van leven. Ik ben er elke dag mee bezig ben en dan kan het soms om iets heel kleins gaan, zoals peterselie over de maaltijd strooien. Ik ga hier vast nog eens meer over schrijven, over ziektes in het algemeen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Chemische behandelingen bij kanker staan voor mij het laatst op de lijst, als ik dat al ooit zou doen. Ik denk het niet. Een groot deel van de mensen die allerlei chemokuren doen zullen nooit weten hoe het gegaan was als ze andere methodes hadden geprobeerd. Het is nu vaak andersom. Als het na chemo niet beter gaat, vaak na lange tijd, dan pas proberen mensen iets anders, als laatste redmiddel. Je lichaam is dan zo ontregeld, het lijkt me moeilijk dan nog iets te vinden wat werkt, maar soms gebeurt het.
Ik hou vooral van natuurlijke middelen, maar als iets anders helpt, iets verrassends, alleen maar fijn. Zoals een anti-parasietmiddel voor honden. Een meneer die in de 4e fase van kanker zat , alles was aangetast en zijn arts zei zoek een hospice. Maar hij nam het middel, samen met kurkuma, vitamine E en cbd olie. Hij is volledig genezen!
--- 
Een artikel naar mijn hart van Dr. Simon Goddek:
"We werden honderdduizenden jaren blootgesteld aan de zon en deden het prima totdat in 1938 zonnebrandcrème werd uitgevonden. Sindsdien begon het aantal melanoomziekten in de jaren vijftig omhoog te schieten, maar toch geven mensen de schuld eerder aan de zon dan aan de giftige chemicaliën in zonnebrandcrème. Deze bakken niet alleen in je huid, maar worden ook opgenomen in je bloedbaan. Als delen per miljoen koraalriffen kunnen vernietigen, stel je dan eens voor wat deze gifstoffen met je eigen weefsels kunnen doen". 
https://x.com/goddeketal/status/1750025115067187398?s=20
Het gaat nooit meer over de dunner wordende ozonlaag, waar het vroeger juist vaak over ging. Waarom praat men daar nu niet meer over? Ik kon me er altijd wel iets bij voorstellen en ook dat de straling van de zon dan sterker is, wat minder gefilterd. Hoe dan ook, verstandig zonnen, wel al het goeds van de zon opnemen maar niet te lang in direct zonlicht. Vroeger kon dat wel, maar er zijn zoveel redenen om kanker te kunnen krijgen. Wat je vaak ziet is dat mensen zich volsmeren en dan denken nu kan me niets gebeuren en dan uren liggen bakken. Lijkt me sowieso niet goed en zeker niet met de zonnebrandsmeersels, al zijn er ook die natuurlijk zijn en geen kwaad kunnen. Als je iets op je huid wil dan zou ik altijd voor zoiets kiezen, maar ik gebruik nooit iets.
Zon is licht, heeft invloed op je lichaam, zorgt voor vitamine D, is goed tegen huidziektes,  verwarmt, wat heilzaam is voor mensen met allerlei soorten pijn. Het heeft invloed op je geest, het ver-licht. De zon is onmisbaar voor ons welzijn, laten we er vooral ten volle van genieten.

Zonsondergang
PeterDargatz