dinsdag 23 januari 2024

Cranberries / voorbereiden

Ik had zo'n lekker taartje voor bij de koffie gemaakt in het weekend, mijn standdaard met kleine variaties deeg (2/3 havermout, 1/3 amandelmeel, 1/3 kokosbloesemsuiker, beetje zout, volle lepel kokosolie, beetje koud water) en daartussen cranberry-compote van verse cranberries. Ik zou nu heel graag nog een hapje willen, maar ja ...

Cranberry taartje

Voormalig vice-president bij Pfizer, Dr. Mike Yeadon, over de gevaren van CBDC, digitale ID en VN-Agenda 2030. “Tegen 2030 zul je [het land] niet meer kunnen verlaten, zul je geen privévervoer meer bezitten, zul je een digitale ID hebben om alles te doen, en zul je alleen nog elektronisch geld hebben om transacties mee uit te voeren.”
'Ik zou zeggen dat je op dat moment een slaaf bent. En omdat je alles kunt zien aankomen, moet je nee zeggen. Zeg nu nee!."

De Telegraaf kopt: "De voor- en nadelen van digitale identiteit. Met paspoort te vergelijken" staat er. Wat een onzinnige vergelijking. Bij een paspoort gaat het alleen om uiterlijke kenmerken en de digitale identiteit gaat over hoe je leeft. Een wel heel wezenlijk verschil. 
Henk zei net als het te laat is komt er misschien iemand in actie. Er zijn zoveel mensen tegen, hoe zou het door kunnen gaan? Alles kan, dat is de afgelopen jaren wel gebleken. En dat wordt door een klein groepje mensen bepaald. Zij bepalen hoe u en ik moeten leven. Het gaat niet over liefde of geluk, het gaat alleen over macht. 
Ik las vanmorgen ergens het is twee maanden gevaarlijk geweest en er was een pandemie van drie jaar. Over die twee maanden is ook van alles te zeggen. Als er openheid was geweest had het heel anders kunnen gaan. Dan was het heel anders gegaan.
Ik herinner me nog goed die huisarts die Ivermectine gaf. Bij hem is niemand dood gegaan.

Generaal Majoor van Kappen heeft het over preferente werkelijkheid. In de ogen van de overheid gunstige werkelijkheid.Het ligt dicht bij narratief, het is mooi en duidelijk gezegd vind ik.
En dat op de gewone media. Tijdens de coronatijd waren er gedragsunits ...
https://x.com/VelzenRemco/status/1747971267217457188?s=20

B.G. vertelt enthousiast (en het is veel meer dan dat) over wat hij allemaal wil. Je zou toch zo leven, mijn hemel. Ik houd niet van oordelen, maar ik kan het niet helpen, ik vind hem zo obsessief. Zijn wereld lijkt alleen maar om meer en nog meer te draaien en het maakt niet uit wat de gevolgen zijn.
De man heeft alleen al door de prik gigantisch veel geld verdiend, de afgelopen jaren, maar hij zegt dat er meer geïnvesteerd had moeten worden.
https://x.com/DiedSuddenly_/status/1749268512466456965?s=20

Vanmorgen in bed lag ik over Máxima te denken. Dat ze met drogen ogen zegt dat in het digitale paspoort staat of iemand geprikt is of niet. Hoe komt iemand erbij om zoiets te willen en wat is de zin ervan? Alleen voor vrouwen die een ongeprikte man willen is het handig.
---
Ik plaatste laatst een artikel van die hoogste NAVO man, Rob Bauer. Hij zegt bereid je voor op een oorlog, zorg voor water, zaklamp op batterijen en radio, zodat je de eerste 36 uur kan overleven. Een paar blikken of potten eten in huis hebben is ook belangrijk. De inhoud van een blik of pot hoef je niet te koken.
Het blijkt dat de noodpakketten niet zijn aan te slepen. Je moet toch altijd een voorraad hebben, je kan ziek worden, of er is iets anders...
Tijdens een persconferentie lieten drie militaire leiders doorschemeren dat de NAVO zich klaarmaakt voor een eventuele oorlog op Europese bodem.
Volgende week beginnen de NAVO-landen al met "de grootste oefening in tientallen jaren", aldus de Amerikaanse NAVO-generaal Chris Cavoli. Aan de operatie gaan "ongeveer 90.000 troepen van alle 31 bondgenoten meedoen, plus die van onze goede partner Zweden". De operatie zal tot mei duren.
https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20240118_68406740?utm_source=google&utm_medium=organic

Ik ben hier nog niet mee klaar, morgen verder.