zondag 7 januari 2024

IJskoud

Het was ijzig koud vanmorgen toen ik door een witte wereld (straten waren schoon), die alleen van mij leek te zijn, liep. Het vroor licht, maar waaide hard. Ik vond het heerlijk en vooral voor mijn hoofd. Daarvoor had ik een ijskoude douche. Mijn bloed stroomt weer een beetje beter.

Gisteren hadden we een heilzame maaltijd voor de longen. Vandaar de tomaatjes want die koop ik nooit in de winter, maar alles voor Henks genezing, dus in deze tijd biologische tomaatjes uit Marokko. Heel erg lekker was het, gebakken ui, oesterzwammen (had ik per ongeluk dubbel besteld), broccoli, tomaatjes, een scheut haverroom en ik had nog een klein beetje geraspte kaas, zout, flink versgemalen peper en bieslook.


Ik kom regelmatig vragen tegen over bloed krijgen van mensen die geprikt zijn. Ik vraag me dan af, zou ik het willen, nee, maar wat als ik anders dood zou gaan en er geen keuze is? In 2021 schreef Sanqui: "Als een donor trombose ontwikkelt door het coronavaccin, dan zal dat gezondheidsproblemen geven. Als een donor zich niet fit voelt, mag deze geen bloed geven".  Hier staan voor mij twee rare dingen in, je kan je niet fit voelen, maar toch goed bloed hebben en ik denk dat je je, ook als zich stolsels ontwikkelen, zeker de eerste tijd wel fit kan voelen. 

Ik had een paar dagen geleden al gelezen dat de hoogst medische verantwoordelijke in Florida de prik verbiedt en net las ik dit:
"Dr. Prof. Byram Bridle*, Universiteit van Guelph. 
"We weten nu dat het spike-eiwit in de bloedsomloop terechtkomt. 
We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwitantigeen was, maar we wisten niet dat het een toxine was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een toxine. Als het spike eiwit in de bloedbaan terecht komt veroorzaak het allerlei schade aan het hart, de bloed circulatie en de hersenen " Dit zie je overal gebeuren en veel meer.
Bridle is een van de vele mensen die zeer deskundig zijn als het gaat om virussen en immunologie en die zich al vanaf het begin uitsprak tegen de prikken. Hoe kan het toch zijn dat je alleen het aller, allerbeste wil voor mensen en je daarvoor veroordeeld, vernederd, uitgescholden, eventueel ontslagen, en wat al niet meer wordt. Levens werden kapot gemaakt, maar veel critici bleven overeind omdat ze zichzelf trouw bleven, zich niet lieten beïnvloeden en hun menslievendheid sterker was dan wat ook. 
Iedereen kan (maar  nog lang niet iedereen wil het) weten hoe het zit met oversterfte en prikschade. 

*Dr. Bridle is een virale immunoloog die gepassioneerd is over het verbeteren van het leven door middel van twee onderzoeksrichtingen. Eén onderdeel van zijn onderzoeksprogramma is gewijd aan het ontwerpen en optimaliseren van nieuwe biotherapieën voor de behandeling van kanker. Het doel van zijn onderzoeksteam is om de natuurlijke kracht van het immuunsysteem van een patiënt te benutten om zijn eigen kankercellen te elimineren. Dit vertegenwoordigt de ultieme gepersonaliseerde therapie en biedt het potentieel om kanker effectiever, veiliger en tegen lagere kosten te behandelen dan de huidige opties. De tweede tak van zijn onderzoeksprogramma richt zich op het bestuderen van gastheerreacties op virussen en andere ontstekingsstimuli. Dit heeft gevolgen voor de behandeling van infectieziekten en ontstekingsgemedieerde aandoeningen."
De man heeft allerlei onderscheidingen gekregen, zo zeer werd zijn werk gewaardeerd, maar kwaliteit speelt geen rol, als het om andere belangen gaat.

De schade van nu heeft veel invloed op de toekomst denk ik, zegt men, zien hulpverleners.