vrijdag 5 januari 2024

Ontroerd

Dit raakt me. Er zijn veel mensen goed, ze doen wat nodig is.  

https://x.com/ThebestFigen/status/1742210389901992357?s=20


Na alle incidenten van oudejaarsnacht snak ik ernaar om liefde te zien.

Dit schreef ik maandag en hoeveel incidenten zijn er sindsdien geweest?


---

Ik schreef dat mijn weerstand tegen de antibiotica misschien overdreven was, maar ik vind het helemaal niet overdreven. Ik heb me hierin de afgelopen jaren sterk ontwikkeld door wat ik intuïtief voelde (blijft altijd het belangrijkste voor mij), zag en las. En dan is er natuurlijk mijn 'thuis-praktijk'. Zoveel kon ik oplossen met natuurlijke producten. Niet alles en dat kan ik alleen accepteren, het hoort bij lessen die geleerd moeten worden. Maar als ik niets zou doen aan wat onomkeerbaar is zou het nog veel erger zijn.

Henk zei jouw hoestdrank is het enige dat helpt. Dat is fijn want de capsules helpen nog voor geen meter. Maar goed, het is pas de 3e dag.


Deze gezonde groentemaaltijd hadden we gisteravond; gebakken tofu, oesterzwammen, wortel, paksoi, veel knoflook. kerrie, tamari en een lepel tahin. Ik doe voor de lunch de rest op een wrap met nog taugé erdoor. 


Onze mevrouw gaat sinds haar val nog harder achteruit. Ik leg geld voor de pedicure klaar want ze wil graag dat ik het op die plek leg en een half uurtje later is het weg. Ik moet ook zorgen dat ze bij de pedicure komt, anders gebeurt het niet. Er moet steeds meer controle zijn. Ik controleer de hoeveelheid boterhammen en kijk de volgende dag hoeveel er uit zijn. Als ik zie dat er bijna niets uit is maak ik boterhammetjes klaar. Het warme eten wordt altijd op het aanrecht gezet. Ging goed, ze nam het mee naar de eettafel. Nu vergeet ze het en maak ik het soms om 16.00u weer warm. Dat komt er dus voortaan ook bij en zo groeit het. Geen idee hoelang dit nog kan gaan zoals het gaat. Ze zijn wel bezig met een verpleeghuis, dat als het echt niet meer gaat er iets is. Ze weet wel dat Henk ziek is (denk dat ze hem ook mist) en vraagt elke twee minuten hoe het met hem gaat. Verder vergeet ze bijna alles, behalve haar verleden, namen en adressen.
---
Het zwijgen blijft maar doorgaan en wordt zelfs nog eens versterkt door, zoals met dat noemt data witwassen. Het RIVM heeft de oversterftemetingen overgenomen van het CBS. https://www.maurice.nl/2024/01/02/zo-verdwijnt-de-oversterfte-uit-nederland/

Dit is hetzelfde, waarom wordt er niet over gepraat? https://x.com/KTHopkins/status/1742493981026419163?s=20 Hoe duidelijk https://x.com/CarineKnapen/status/1742782767652327441?s=20
De uitwisseling van hulpverleners: https://x.com/CarineKnapen/status/1741335165324951592?s=20
Henk vertelde van een Nederlandse verloskundige die zich uitsprak, maar ik kan het artikel niet vinden. Zo gauw ik het vind plaats ik het. Ik zag trouwens net een regel voorbijvliegen van iemand die zei: "Ik lees nooit een bijsluiter, daar word je alleen maar ziek van."