donderdag 25 januari 2024

Gezondheid

Men wil veel energie gaan steken in mensen gezonder te laten leven, beter eten, minder snacken, meer beweging enz. Ik vind het zo tegenstrijdig, bezig zijn met deze dingen (wat op zich een beetje dwingend klonk) en tegelijkertijd is er nog al die spuiterij, gifuitstoot, uitlaatgassen, producten vol met schadelijke stoffen en worden mensen volgepropt met medicijnen. Allemaal tegengesteld aan gezond.

Gisteravond hadden we rijst, een blikje tonijn en geknipte boerenkool, versgemalen zout en flink versgemalen peper, heerlijk! Nog wat peterselie, een van de kruiden die goed zijn tegen kanker.
Er zijn deze tijd ook wat meer eiwitten voor Henks longen, juist die zijn zo belangrijk nu.


Neuroloog (na.v. kop nrc chronisch moe na vaccinaties waar Ewald Engelen op reageert met "ze waren toch veilig"?*) : "Zeker. Je wordt er een beetje moe van. Maar dat word ik ook van de vaccins. Moe. Want ik heb vier jaar lang mensen het volgende moeten uitleggen:

"1. Je doet mee in de loterij en hoopt dat je de hoofdprijs wint, dat wil zeggen, dat je niet ziek wordt en niet doodgaat. Maar wat het lot je gaat kosten, weet je nog niet."

De tweede is wat harder:

2. "Er is geen betere manier om mensen te leren dat ze voorzichtig moeten zijn met een nieuw medicijn of een nieuwe techniek, dan ze voor hun roekeloosheid te laten betalen met hun leven of dat van hun kinderen."

"Ik heb echt te doen met de mensen die in alle naïviteit en goed vertrouwen dachten dat de overheid en Big Pharma het beste met ze voor had. Daar bewaar ik mijn empathie voor. Zij wisten niet beter, en hadden moeten kunnen vertrouwen op de overheid. Dat konden ze niet".

"Voor de schreeuwlelijkerds onder ons, die pleitten voor de QR-code, en er schaamteloos gebruik van maakten, mensen uitjouwden die geen QR-code hadden, pleitten voor het uitsluiten van ongevaccineerden, pleitten voor een vaccinatieplicht, en die als een kudde blinde schapen achter de frikandellenverkoper hugodejonge aanliepen: zie stelling twee. Die is voor jullie.
Ze waren met velen. Het is allemaal gezien. Het is allemaal vastgelegd. 
Wat ik tegen die mensen zou willen zeggen, is dit:
"Niet mekkeren. Niet klagen maar dragen." 
"Keuzes hebben nu eenmaal consequenties."
En ik kan je verzekeren, nadat ik weer bij ben met lezen, 'there is lot more misery to come'.
"Ik heb gezegd", zou mijn oude vader zeggen. Bij deze".

Nummer 2 is heel hard, maar je kan ook zeggen hoezo nam je zulke grote risico's?
Iets nemen waar je je niet in verdiept hebt, waarvan je geen idee hebt wat het zal doen, nu of in de toekomst.

Veel reacties waaronder deze:
"Mijn man had kanker (rustig en onder controle). Wilde eerst geen prik, maar was van gedachten veranderd. Meteen daarna “explodeerde” de kanker en hij is september ‘22 overleden. De oncoloog “snapte er niets van”. Laat ik dat laatste nou niet geloven…."

of
"Mijn zus en zwager 2 jaar geleden met 2 dagen er tussen overleden. Mijn zus was al langer ziek,maar na de prikken ging het erg snel berg afwaarts, zwager 80 en heel fit. Liep elke dag 20 km. Patsboem turbo kanker, binnen een paar weken dood".

Meer reacties en deze is wel heel erg:
"Wat verdrietig om te horen. Sterkte met uw verlies.
Toen ik mijn huisarts confronteerde met de gevaren van vaccinatie zei hij:
"Ik weet het maar de schoorsteen moet roken".

Kunt u geloven dat een arts zoiets zegt? Ik niet en ik heb er op geen enkele manier begrijp voor.
Hoe kan je gekozen hebben voor dit op zich mooie beroep en er zo mee omgaan? Er is niets over van de afgelegde eed. Mijn vertrouwen was allang onder het nulpunt gedaald, maar het kan blijkbaar nog lager. Weer is geld belangrijker dan goed doen, dan LIEFDE.
Toen ik mijn praktijk had, hield ik van de mensen die bij me kwamen, die zo open waren en zich kwetsbaar opstelde, die zich volledig overgaven. Het idee dat ik iets zou doen wat hun schade zou berokkenen. Het uitgangspunt was juist alleen LIEFDE.

pasja1000