vrijdag 12 januari 2024

Stapjes

Goedemorgen allemaal. Het dooit. Voor het eerst was het gras niet wit vanmorgen.

Een paar dagen geleden was Henk een beetje in de war. :-) 


Mijn lieverd herstelt goed van zijn longontsteking. Hierover binnenkort meer.

Soms denk ik, voorlopig ga ik me even niet meer informeren over alle onverkwikkelijke zaken, maar dan zie ik dat K. vertrekt en Fauci. En dan denk ik dit is te belangrijk om niets over te zeggen. Het lijkt allemaal toch stapje voor stapje dichterbij te komen en dan heb ik het over de waarheid. Maurice: 
"Anthony Fauci is maandag en dinsdag door een Senaatscommissie in de VS verhoord* en hij bevestigde diverse opvattingen die degenen die logisch nadachten al lang wisten. Tegelijk weten we nu ook dat Minister Kuipers snel vertrekt uit Nederland met - voorlopig - onbekende bestemming. Een instortend imperium, versterkt door belangrijk nieuw onderzoek".

*Er is onderzoek gedaan door de senaatscommissie die zich verdiept in het gevoerde Covid-beleid en de oorsprong van het virus. 
---
B. Gates heeft veel geld gestopt in prikbedrijf, dat onbekend was en zware verliezen leed. Hij heeft de prik toen heel sterk aanbevolen. Zijn aandelen heeft hij voor heel veel meer verkocht dan dat hij ze gekocht heeft (10x). Hij heeft trouwens in veel meer prikbedrijven geïnvesteerd. Ik zeg ergens een reactie: "Ik zou nooit software bij een dokter kopen".
Nu hij toegeeft dat de prikken niet goed werken, oa. omdat de prik niet gemaakt was voor mutaties van het virus, gaat hij reclame maken voor een inhalator, die volgens hem veel beter werkt, het moet het virus blokkeren. Corona bestaat al heel lang en verandert steeds en het zal altijd anders zijn. Dan wordt er een nieuw middel bedacht, wat heel veel geld oplevert (en eventueel veel schade aanricht) en het volgende virus heeft zijn intrede gedaan, waar dan weer iets voor ontwikkeld wordt enz. enz. enz. Wat mij betreft wordt de schade steeds groter. Geef je lichaam de kans om te doen wat het moet doen.
Die kans wordt hem ontnomen, met alle bekende gevolgen. 

Hoe de informatie verschoof ... en hoezo zegt hij dat hij niets weet van die toespraak, hij heeft hem zelf gehouden, onvoorstelbaar.
Het ging toen namelijk nog wel over de kracht van je eigen lichaam.
https://x.com/Wim04789402/status/1744790809981886959?s=20
Ik herinner me die toespraak als de dag van gisteren en het gaf me vertrouwen, het klopte, zo ga je toch om met zoiets? Alles werd anders en mijn vertrouwen verdween als sneeuw voor de zon.

Tanara3