zaterdag 13 januari 2024

Stap en codes

Mijn lekkere zuurdesembrood met plantaardige 'sticks'. Echt een lunch naar mijn hart.  

Lunch

Hoera, Dr.Aseem Malhotra heeft bij de gewone media verteld dat de waarschijnlijke factor die bijdraagt ​​aan de overmatige sterfte aan hart- en vaatziekten het covid-mRNA-vaccin is. Een doorbraak, bij de BBC nog wel!!! Hij blijft voorzichtig en zijn bescheidenheid heeft hem dit platform gegeven, maar ik weet hoe hij denkt. Het gaat eerst over gezonde voeding, dat daar de aandacht naartoe moet gaan, dan over de prik en het eindigt met gezond leven. Dit is weer zo'n stapje en niet de kleinste. 
---
Wat dan weer een stap de andere kant op is en wat ik heel ernstig vind en werkelijk onvoorstelbaar, dat zoiets kan gebeuren. Ik laat Herman Steigstra aan het woord: "
"Het RIVM neemt de sterfterapportage over van het CBS. Het in de zomer van 2021 plotseling gestegen sterfteniveau wordt vanaf nu meegenomen in de sterfteverwachting. Het RIVM verwacht dus dat die onverklaarde sterfte zal blijven en hiermee wordt deze ‘oversterfte’ omgedoopt tot ‘verwachte sterfte’. Er ontbreekt hierdoor een referentie op basis van de pre-coronajaren. Zonder zo’n baseline wordt de “onverklaarde oversterfte” binnen enkele jaren onzichtbaar in de statistieken. De vooralsnog aanhoudende onverklaarde sterfte verdwijnt uit de rapportages en wordt ondergebracht bij de normale, verwachte sterfte".

Waarom zijn al die waanzinnigheden toch mogelijk, waarom wordt het toegestaan?
Er ontstaat een totaal vertekend beeld en wordt toegevoegd aan de rij vertekende beelden die al bestond.
https://sterftemonitor.nl/wat-is-oversterfte/
---
Niet alles, maar veel vond ik vroeger fijner, menselijker, normaler.
Bijvoorbeeld steeds al die codes voor het weer.
Het maakt ook totaal geen indruk meer.
In België, een paar dagen geleden: "Het kan zelfs aanvoelen alsof je bent doodgevroren."???
Hoe voelt dat als je bent doodgevroren? De opmerking klinkt alsof er ervaring mee is.
Ik herinner me dat het vroeger een tijd -10 was overdag, niks codes.

Romylisa