zondag 28 januari 2024

Baby's

Goedemorgen, op deze frisse (heerlijk!) zondagmorgen.

Ik weet niet hoeveel prikken baby's hier krijgen, niet zo veel als  in Amerika, maar wel meer dan vroeger. Ik kreeg gewoon de mazelen, zoals bijna iedereen en daar werd niet tegen geprikt, natuurlijk niet, gewoon uitzieken. Baby's kregen vroeger een cocktail werd het genoemd, DTPK  (tetanus, difterie, polio en kinkhoest. De volgorde had ik niet helemaal goed).

Suneel Dhand MD: "Ik ben een arts en ik kan niet stoppen met kijken naar deze afbeelding van gisteren. Er is iets ZEER VERKEERD met de Amerikaanse drugs- en injectievreugdecultuur. Honderden miljoenen mensen zijn vóór 1986 geboren en doen het prima. Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar als ik kinderen krijg, is het onmogelijk dat ik de aanbevelingen van de CDC zal opvolgen en mijn baby met zoveel injecties zal injecteren. Organisaties als de CDC en de FDA zijn met hun belachelijke aanbevelingen (heel verschillend van andere landen) een gevaar voor de Amerikaanse gezondheid."
https://x.com/DrSuneelDhand/status/1751297383852392621?s=20
Ik heb even gekeken bij het Rijksvaccinatieprogramma: "Baby's krijgen de eerste 14 maanden zo'n tien vaccinaties tegen ernstige infectieziekten via het Rijksvaccinatieprogramma. Deze vaccinaties kunnen bijwerkingen geven".

Ik vind alles aan een baby schattig; de oortjes, de vingertjes, de voetjes... 
Marjonhorn
---
Om nog even door te gaan op baby's en vooral de baby's die niet kwamen. De hoeveelheid misère door de prik is onoverzichtelijk en zolang de verantwoordelijken zwijgen en er nog steeds mensen zijn die hun ogen potdicht houden is er de dubbele pijn voor de getroffenen. Klokkenluiders in ziekenhuizen werden natuurlijk helemaal de mond gesnoerd. 
Een gynaecoloog over wat gebeurde door het Covid-19-vaccin.  
https://x.com/NFSC88JJ/status/1751452066529329481?s=20

Hoe kan het toch zijn, dat niet iedereen en vooral weer de verantwoordelijken, totaal overstuur en vol schaamte en berouw is? Het is om gek van te worden. Om hoeveel mensen gaat het, (al zou het er maar eentje zijn) over de hele wereld? Miljoenen. Baby's, jong volwassenen, volwassenen, ouderen. Ik zag weer zo'n filmpje waarin de een na de ander onderuit gaat. Ik heb zoiets wel eens geplaatst.
---
En nog even een ander onderwerp, al valt het allemaal onder dezelfde categorie macht. Een heel goede vraag dit, welk probleem gaat de digitale euro oplossen? Geen antwoord.
https://x.com/SimoneSays123/status/1751475085171388633?s=20

Het is uiteindelijk zondag dus flink wat om te lezen en dit is ...  Het kwam net binnen. ik hoef er niets bij te zeggen. Hoeveel kan er nog bij? Er zal nog heel veel bijkomen, elke dag, tot het op welke manier ook opgelost is.
https://maurice.nl/2024/01/27/waarom-is-na-12-jaar-dit-artikel-van-nemo-kennislink-verdwenen/

Naast al deze informatie wens ik u veel zuurstof en zon (schijnt hier) die toen ik gistermiddag met mijn mevrouw liep en toen ik later mijn gezicht in de buitendeuropening hield, warm was!

Ik vind dit zo mooi en zondags.
jplenio