donderdag 25 mei 2023

Ziektes

Goedemorgen!

De Franse professor Christian Perronne zegt:  
“Na COVID-injecties zien we een significante toename van (turbo)kankers.    ttps://twitter.com/WappieSebastian/status/1660403413027287040?s=20

Ik hoorde dit al verschillende keren en ook al lang geleden. Dr. Ryan Cole zei eerder bijvoorbeeld ook al dat hij een toenamen van kanker ziet omdat het deel van het immuunsysteem dat kanker onder controle houdt wordt verzwakt.
https://twitter.com/Wim04789402/status/1449258050762780675?s=20

Een hartspecialist van het 
Erasmus MC zei tegen een 38 jaar oude man die een hartaanval heeft gehad dat de oorzaak vaccinatie is. 
Er zijn artsen die zich de afgelopen jaren krachtig hebben uitgesproken, maar veel deden dat uit angst niet. Wat een verschil zou het maken, als iedereen zich vanaf nu uit ging spreken. Als iedereen het zou doen was er geen gevaar meer. 

"Nabil Maytan, 11 jaar, was een gezonde jongen tot zijn covid-prik. Hij is de afgelopen 18 maanden ziek geweest en is nu rolstoelgebonden. Hij kan niet meer zonder hulp praten, zijn benen bewegen, zichzelf aankleden of naar het toilet gaan. Doktoren hebben hem gediagnosticeerd met een ernstig geval van het post-covid-vaccinsyndroom."
De regering, de farmacie, degene die spoot, zijn ouders, iedereen is verantwoordelijk.

Ik zag gisteren weer een filmpje waar ik er inmiddels veel van heb gezien. Mensen bezwijken, zomaar en soms op een rare manier, dan beginnen ze te draaien en soms zakken ze gewoon in elkaar. Ik heb het in allerlei landen zien gebeuren, maar niet in Nederland. Ik vroeg me al eerder af wat hiervan de reden kan zijn. Iedereen in de gezondheidszorg zou zich dit af moeten vragen. Het filmpje plaats ik niet, wel de tekst die erbij staat:
"
Een ander voorbeeld van de bizarre spin-collapse (hoe vertaal je dat draai-ineenstorting? Dat is wat hier gebeurde) werd eerder dit jaar vastgelegd op een beveiligingscamera. Dit soort instortingen bestonden vóór 2021 helemaal niet."
Bent u bang voor de dood? Ik niet, leven is een fase voor mij. Zie wel op wat eraan vooraf gaat. Het is de wereld waarin we leven die angstig maakt. Vroeger, toen ik in Amsterdam woonde ging ik soms naar een mooie begraafplaats, rustgevend. In Bilthoven heb je ook een heel mooie. Waar ik ooit begraven ga worden is het ook prachtig, bij oude grafheuvels. Ik vind het heel fijn dat het allemaal geregeld is.
Wat een begin van de dag. Aan de andere kant, lijden, ziekte en dood zijn onlosmakelijk aan het leven verbonden. Net zoals genieten, vreugde, geluk en bovenal innerlijke vervulling.
Het laatste wens ik iedereen het meeste toe, de grondtoon van het leven. Een allesomvattend besef.