vrijdag 26 mei 2023

Op eigen kracht

Hierna komen (in verhouding) goedkope boodschappen, maar eerst dit:

Herman Steigstra: "
Een doorbraak!: Op bevel van de rechtbank heeft het Israëlische  Ministerie van Volksgezondheid vandaag gegevens vrijgegeven over de sterfgevallen door SARS-Cov-2 in Israël: NUL overlijdens corona ZONDER comorbiditeit" onder 50 jaar! GEEN pandemie!"


*Comorbiditeit betekent dat je één of meer (chronische) aandoeningen hebt naast de hoofddiagnose waar de meeste aandacht naar uitgaat.

https://twitter.com/Immetjes/status/1661706814809882625?s=20


Steve Kirsch: "De Amish braken ELKE regel over hoe ze met de pandemie moesten omgaan. Ze deden niet aan maskers, afstand houden, vaccinatie, lock-downs, etc. Allemaal ‘business as usual’.Het is heel eenvoudig om te bewijzen dat de Amerikaanse reactie op COVID volkomen onbekwaam was. Er zijn meer dan 50.000 niet-gevaccineerde Amish in Lancaster, PA. Ik zal $2.500 betalen aan de eerste persoon die kan bewijzen dat er meer dan 5 van hen zijn overleden aan COVID van 2020 tot heden. U moet individuele namen en bewijsmateriaal posten dat ze zijn overleden aan COVID en niet-gevaccineerd waren. Er waren een paar volledig niet-gevaccineerde (geen enkel type vaccin) Amish die stierven aan COVID. Maar meer dan 5 heb ik niet kunnen vinden.Dit artikel vond 3 COVID-sterfgevallen van Amish in de hele VS (zie https://plainanabaptistjournal.org/index.php/JPAC/article/view/9101

Lang geleden plaatste ik een foto van Amish met als onderschrift: Ach, ik plaats hem gewoon nog een keer omdat ik het er zo hartgrondig mee eens ben. De manipulatie en niet alleen hierover, over zoveel als het om nieuws en talkshows gaat (er is ook veel leuks!) In plaats van tv kan je ook krant schrijven, hetzelfde uitgangspunt, hetzelfde verhaal. Inmiddels is het iets anders.


Een vrouw die in een Amishdorp woont reageert met: "Ik woon in een Amish-stad in Pennsylvania. Geen vaccins. Geen maskers. Geen doden door covid. ---
Bij nos: "Corona-enquête gaat drie jaar duren De parlementaire enquête over de coronacrisis gaat naar verwachting een kleine drie jaar duren. Dat staat in het onderzoeksvoorstel van de Tweede Kamercommissie die de enquête voorbereidt en het dagelijks bestuur van de Kamer wil de opzet overnemen. Ook de Kamer zelf moet er nog mee akkoord gaan." Drie jaar???
Nieuw-Zeeland met zijn zeer strenge regels en een hoge prik graad van 90% is net opgeschoven naar een van de landen met de meeste doden. Australië zit daar dicht achter. Wat een regimes waren daar. Dan zal dit een bittere constatering zijn. Ik hoorde huisarts Pieksma zeggen: Hoezo vertrouwden we opeens niet meer op ons eigen immuunsysteem? Dat is nooit eerder gebeurd zei ze. Dat begrijp ik niet helemaal want de griepprikken?
--- Terwijl ik onderstaand stukje aan het schrijven was vertelde Henk over ouders van kinderen met autisme, die pleiten voor een verbod op een behandeling voor 'autistisch gedrag', zoals ongecontroleerd bewegen of het vermijden van oogcontact. Iedereen moet 'een beetje' in hetzelfde plaatje passen. Steve Kirsch, die ik net aanhaalde zegt dat autisme binnen de Amish gemeenschap niet voorkomt. Dat is bijzonder en misschien geldt het dan voor alle aandoeningen die de wereld sinds een aantal jaar overspoelen. Soms heeft bijna iedereen in een gezin wel iets dergelijks. Als ik jong was zou ik hier uitgebreid onderzoek naar willen doen. Er zullen veel oorzaken zijn. Amish leven een natuurlijk leven dus er komt weinig slechts binnen en dat zegt veel.

Interessant artikel van Dick Bijl over antidepressiva:
https://overnu.nl/nos-journaal-verspreidt-desinformatie-over-antidepressiva/