vrijdag 17 maart 2023

Laatste dag

Vandaag is de laatste coronatestdag. "Het heeft geen toegevoegde waarde meer" las ik. Ik denk dat het in wezen nooit een toegevoegde waarde heeft gehad. Ik zou zeggen destructieve waarde. Het zorgde voor angst, gespannenheid en kon zelfs een obsessie worden. Testen, testen, testen, het klinkt nog na. En dan heb ik het nog niet over die stok in je neus. Ik zag hoe verschillend die erin gingen bij mensen. Bij ons nooit! Het had allemaal zo anders kunnen kunnen gaan. Na de ernstige fase iedereen elkaar laten besmetten. Niet bang zijn, maar het aangaan. Dan was die groeps-immuniteit, waar het helemaal in het begin toch echt over ging, snel tot stand gekomen. Nu gebeurde het tegenovergestelde. Na een prik werd je niet immuun.
Kinderen vanaf 12 jaar kunnen zich overigens nog laten vaccineren. Hoe durven ze?!
Hoeveel artsen waren er niet, die al maanden geleden zeiden dat het prikken moest stoppen?!
Maar die artsen leverden niets op, alleen maar tegenwerking en het kostte geld.
Laat iedereen Geert van den Bossche lezen, een van de grootste autoriteiten op het gebied van vaccins. Zijn laatste boek is net uit en alleen in het Engels. Ik neem aan dat het vertaald zal worden. Waar gaat het over?
"Dit boek biedt een tot nadenken stemmende analyse van de complexe interacties tussen het virus en het immuunsysteem van de gastheer die ten grondslag liggen aan de evolutie van de COVID-19-pandemie. De auteur duikt in de impact van massale vaccinatie op de individuele en wereldwijde gezondheid, en legt uit hoe machtige organisaties, instellingen en industrieën die deze complexe omgeving niet begrijpen, een natuurlijke virale pandemie hebben veranderd in een rampzalige immuunontsnapping."
 
 
Goed bericht: 3 nieuwe volledig plantaardige Burger King restaurants.