woensdag 22 maart 2023

Amerika versus Afrika


Robert Kennedy Jr
"Fauci en Gates hadden het bij het verkeerde eind: Amerika leed onder de prik, terwijl Afrikaanse naties het zonder de prik deden
 "[Afrikaanse] landen waarvan Tony Fauci en Bill Gates aan het begin van de pandemie zeiden: Ze worden weggevaagd, je moet ze allemaal vaccins geven."

Hun claims versus realiteit:
-2800 COVID-sterfgevallen per miljoen in de Verenigde Staten
-200 COVID-sterfgevallen per miljoen in Afrika
-15 COVID-sterfgevallen per miljoen in Nigeria

Waarom staat Nigeria zo laag? Misschien omdat ze grotendeels hydroxychloroquine gebruiken voor malaria en Ivermectine voor rivierblindheid."

Toen er indertijd gesproken werd over de oneerlijke verdeling van prikken in de wereld, dacht ik dring het niet op, er is veel meer immuniteit daar, maak het niet kapot.

---

Het gaat veel over grensoverschrijdend gedrag in de media. Wat vindt u daarvan?
Veel gaat nu een eigen leven leiden. Het zou intern opgelost moeten worden, dat mensen zich veilig en gehoord voelen bij de directie. Dat was nu niet zo. Machtsverschil kan voor nare ervaringen zorgen. Ook in ziekenhuizen! Daar hoor je niets over. Ik denk dat er veel veranderd is, maar er zijn nog steeds specialisten die zichzelf heel belangrijk vinden. Zo erg als vroeger is het hopelijk niet meer. Niet alleen tegenover patiënten, terwijl dat toch hun klanten zijn, die niet minder verdienen dan deskundig en liefdevol behandeld te worden. Ook ten opzichte van verpleegkundigen, die zich onderdanig moesten gedragen. Er was een enorme hiërarchie, vreselijk. We kennen genoeg voorbeelden, bijvoorbeeld wanneer er een bepaalde specialist binnen kwam, vlogen de verpleegkundigen om in een rij te gaan staan, en hem zo langs te laten cq te verwelkomen. Dit voorbeeld is van lang geleden, toen Henk met die specialist te maken had, jaren 80. Dit zal niet meer gebeuren, maar bij sommige specialisten is de macht nog voelbaar en is er niet echt contact, al verschilt het natuurlijk sterk per ziekenhuis. Het ziekenhuis waar we nu mee te maken hebben is bijna alleen positief.
En dan natuurlijk machtsmisbruik in bedrijven, bij de politie (daar hoor je zo nu en dan wel over),bij opleidingen enz. Maar hiervan ziet iedereen het en de media maakt er dankbaar gebruik van.

neelam


Ik ga nog heel vaak meestal korte, lieve dierenfilmpje sturen, zoals deze ...
U heeft geen account nodig volgens mij om dit te kunnen bekijken, alleen voor volgen en berichten plaatsen is een account nodig (geloof ik). Gelukkig maar want iedereen moet alles wat met liefde te maken heeft kunnen zien!
https://twitter.com/buitengebieden/status/1638432521082863617?s=20