zaterdag 4 maart 2023

Stemmen en onbestaanbaar

Heerlijk, Budwig met peer. en kaneel. De Budwig is elke dag hetzelfde en het is elke dag anders, De basis is meestal hetzelfde, maar wat er aan vers en gedroogd fruit bij komt is anders.
Vindt u het ook zo raar dat mensen uit het buitenland mogen stemmen? Voor landelijke verkiezen vind ik het al raar en voor provinciale helemaal. Ze hebben niets te maken met wat er in een dorp gebeurt en zullen veel ook niet weten. Wat voegt het toe, voor hun en voor ons? Ik denk eerder dat er daardoor een scheef beeld kan ontstaan en dat kan consequenties hebben. En dan zijn er ook nog partijen waar ze niet op kunnen stemmen. Het zijn niet mijn partijen, maar dat doet er niet toe. Ik heb even de stemwijzer, heet dat zo, ingevuld en toen kwam er SGP uit?????? Op de 2e plaats wel gewoon PvdD. Wonderlijk. Vroeger kon ik me de Christen Unie dan eerder voorstellen en Groen Links, wat ik voordat de PvdD bestond stemde, maar nee, de PvdD zou meer op kunnen staan en ze waren er ook niet echt de afgelopen tijd, maar inhoudelijk sluot die partij het meeste aan. In de 60er en 70er jaren waren het de linkse mensen die anti-autoritair en heel kritisch waren, die streden voor democratie op universiteiten, die voor vrijheid waren, en nu was er niets van te bekennen, echt helemaal niets. Juist zij waren volgzaam en mensen konden zonder probleem worden uitgesloten. Geen sprake van openheid, kritiek hebben en solidariteit. Hoe alles kan verschuiven. Er zou een heel andere structuur moeten komen denk ik, in plaats van partijpolitiek.
Mijn hart blijft groen. 

Dit is toch werkelijk weer ongelofelijk.
Al jaren geleden was duidelijk dat Ivermectine het antwoord was op corona zegt Dr. Chris Shumaker. (Corona heeft altijd bestaan, maar het ging nu om een uitbraak) Dat het veilig was wist ik, het werd al jaren in Nederland voor andere aandoeningen gebruikt. Dat deze duidelijkheid er was en daar geen gebruik van gemaakt mocht worden is onbestaanbaar. Sterker, artsen die dat wel wilden doen werden belachelijk gemaakt (en waarom???). Een van de vele schandalen die plaats hebben gevonden en vooral wat qua gezondheid een grote gemiste kans. Er zouden geen bijwerkingen zijn geweest zoals nu en geen oversterfte. Ik heb het over de oversterfte van de afgelopen twee jaar, niet over die van de beginfase. De werkelijkheid tart soms elke fantasie.
https://twitter.com/NellekeBakker/status/1631409618592079878?s=20

Ik kende alleen verschillende artsen van over de wereld die zich uitspraken, maar van al die andere artsen die dat op z'n minst in eigen land deden wist ik weinig. Nu lees ik erover en het is opnieuw schokkend. Bovenstaande arts uit Canada, Dr. Chris 
Shoemaker, werkte als spoedarts in de Covidzorg. Hij behandelde18 maanden lang COVID-patiënten terwijl hij niet gevaccineerd was en nooit de ziekte opliep. Uiteindelijk bezweek hij onder de “psychologische druk” toen vaccinpaspoorten nodig waren om ergens binnen te komen.
Nadat hij in december 2021 zijn tweede dosis had gekregen, kreeg hij, zoals hij zegt eindelijk COVID, wat hij toeschreef aan het feit dat zijn immuunsysteem sterk verslechterd was.
Hij heeft veel patiënten gezien die beroertes en hartaanvallen hebben gehad in de weken en maanden nadat ze geprikt waren.  
Dr. Shoemaker is positief over Ivermectine en negatief over de prikken. Hij is hier door middel van lezingen open over geweest. Om zijn hart te volgen en dit allemaal te kunnen doen stopte hij met zijn werk als arts. In januari is zijn licensie tijdelijk afgenomen.
Hij zegt dat geen enkel mens ooit een klacht heeft ingediend o
ver zijn functioneren als arts.  

Het begint met toegeven dat veel fout is gegaan. Zonder die erkenning stagneert alles.
https://twitter.com/Rob_Roos/status/1631627699683835906?s=20
Ze zijn gestopt met dieren testen omdat ze overleden.
https://twitter.com/pufpufpafpaf/status/1631867621908807684?s=20